29 svibnja, 2024 11:40 pm

Igra prijestolja postavlja rekorde na Sky-u

Prva epizoda sedme sezone Game of Thronesa nastavila se bez presedana, imajući najveću konsolidiranu publiku za program koji je ikada bio na Skyu s 4,7 milijuna.

Epizoda pod nazivom Zmajski kamen, gotovo je udvostručio svoju publiku u tjednu nakon što je pokrenuta, dodavši dodatnih 1,85 milijuna za izvorni 2,8 milijuna koji su ga gledali 17. srpnja. Ovo izdvojeno djelo također je značilo da je epizoda osigurala peti najveći program publike godine u kućama Sky, nadmašivši Sherlock, Call the Midwife i Line of Duty.
Brojka od 4,7 milijuna sastoji se od onih koji su gledali 2 sata na live streamu  ili na zahtjev ili s 21:00 prijenos 17. srpnja, oni koji su odlučili nadoknaditi tijekom proteklih sedam dana na zahtjev na Sky Atlantic ili online streaming uslugu NOW TV i korisnike koji su snimili epizodu i gledali je kasnije. Dodatnih 729.000 preuzimanja i streaminga  epizoda izvršeni su putem aplikacije Sky Go, čime se očekuje daljnje povećanje tijekom narednih tjedana. Sky Atlantic je doživjeo ogroman porast u igrama prijestolja jer se publika svake godine s povećava od 31 posto na početku epizode ove sezone prošle godine (3,56 milijuna konsolidiranih).

Fenomen Game of Thrones je nevjerojatan. Svake se godine sve veći i bolji, što se odražava na velikom broju ljudi koji se prilagođavaju. Još jednom gledatelji su iskoristili mogućnost uživanja u emisiji na način koji im odgovara.

https://www.youtube.com/watch?v=PN63bg_OSL0

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sky Italia produžila ugovor na Premier League

Sky Italia produžila je ugovor o pravima na emitovanje engleske Premier League za još tri …