19 svibnja, 2024 4:49 pm

HUMANS – podsjetnik na prvu sezonu na kanalu AMC

 

AMC gledatelje podsjeća na početak sjajne serije Humans. Prva sezona emitirat će se ponovno danas 10. listopada, utorkom u 22 sata. Serija Humans je smještena u predgrađe Londona, a radnja se odvija u paralelnoj stvarnosti u kojoj je najnoviji must have detalj svake zaposlene obitelji synth – visoko razvijeni robot – koji funkcionira kao kućni pomoćnik/pomoćnica s umjetnom inteligencijom, vrlo sličnom ljudskim bićima.

Serija Humans istražuje svijet u kojem se tehnologija isprepliće s međuljudskim odnosima, te postavlja izazov za etičke vrijednosti, kao i samo pitanje – što znači biti čovjek? Znanost se kontinuirano sve više i više oslanja na tehnologiju, a uskoro će se početi sagledavati posljedice suživota sa strojevima… Novi oblik inteligencije – synth borit će se za opstanak u svijetu. I dok se napeta priča razvija, postavlja se pitanje: tko ima pravo određivati što znači biti živ?

U središtu radnje četiri paralelne priče je neskladna, ali brižna porodica Hawkins. Joe Hawkins odlučuje investirati u posljednji novitet namijenjen zaposlenim obiteljima, jer vjeruje da će se njegov sve udaljeniji odnos sa suprugom popraviti, kada budu imali više vremena za sebe. Njihov novi Synth, Anita, izaziva oduševljenje svih članova obitelji, jer kuća, koja je inače u kaosu, ubrzo postaje oaza čistoće, organiziranosti  i zadovoljstva. Ali uskoro postaje očito kako se s Anitom nešto događa. Nešto nije u redu….

 Zvijezde serije Humans su William Hurt, Katherine Parkinson, Gemma Chan, Tom Goodman-Hill, Lucy Carless, Colin Morgan, Pixie Davies i mnogi drugi.

https://www.youtube.com/watch?v=LF39M9cSZyo

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …