21 svibnja, 2024 12:27 am

Huawei P9 lite besplatno do najboljeg osobnog trenera

Huawei_IMG_5024

Uz  pametnu narukvicu A1

Pametnu narukvicu Huawei A1 od početka rujna kupci pametnog telefona Huawei P9 lite na hrvatskom tržištu moći će dobiti potpuno besplatno. Pametna narukvica Huawei A1 funkcionalnošću i pristupačnom cijenom izbor zdravog života čini dostupnim svima.

Nosivi pametni uređaji opremljeni senzorima koji očitavaju tjelesnu aktivnost i utjecaj okoline na tijelo nositelja, mogli bi biti rješenje velikog javnozdravstvenog problema nedovoljne fizičke aktivnosti u razvijenim zemljama, a pametna narukvica Huawei Colour Band A1, svojom funkcionalnošću i pristupačnom cijenom, izbor zdravog načina života učinila je dostupnim svima.

Da je poticaj češćoj fizičkoj aktivnosti nužan u Hrvatskoj pokazuje posljednje sveobuhvatno istraživanje o zdravlju u članicama Europske unije koji je proveo Eurobarometer (posljednji dostupni podaci, Eurobarometer: Sport and physical activity report), a koje je utvrdilo da čak 65 posto odraslih osoba u Hrvatskoj vrlo rijetko ili nikada ne vježba, dok su postoci kod adolescenata i viši (92% djevojaka u dobi od 15 godina nije dovoljno tjelesno aktivno).

Pametna narukvica Huawei A1 predstavlja savršen poticaj za rješavanje tog problema, a od početka rujna uz svaki kupljeni Huawei P9 lite na hrvatskom tržištu moći će se dobiti potpuno besplatno.

Huawei_IMG_61078Pametna narukvica Huawei A1 opremljena je senzorima koji broje korake i prijeđenu udaljenost, kao i potrošene kalorije, u realnom vremenom. Posebna aplikacija konstantno prati i analizira fizičku aktivnost nositelja narukvice te nenametljivo signalizira eventualnu potrebu jače fizičke aktivnosti, čime na najbolji način potiče korisnika na više kretanja i postizanje željenih ciljeva. Kao što prate dnevnu aktivnost, senzori prate i san svojih korisnika, čime možemo dobiti koristan uvid u obrazac spavanja koje je iznimno važno za opće stanje zdravlja svakog od nas. Pametna narukvica Huawei A1 u svojoj funkcionalnosti u brizi za korisnika otišla je i korak ispred konkurencije te ima i ugrađen senzor za štetne UV zrake pa korisnika upozorava na nepovoljnu razinu zračenja UV zrakama, odnosno kada je korisnik predugo izložen UV zračenju, podsjećajući tako da se skloni sa sunca, odnosno da na vrijeme nanese kremu za sunčanje.

Huawei A1 uz povoljan učinak na fizičku aktivnost, umanjuje stres svojih korisnika koji su tijekom dana primorani često provjeravati ekran svojih pametnih telefona. Huawei A1 diskretnom vibracijom i LED diodom obavještava korisnike o dolazećim pozivima, porukama, e-mailovima i svim drugim obavijestima, bez straha od propuštanja važnih informacija, a bez potrebe za stalnim posezanjem za pametnim telefonom.

U Huaweiu su mnogo truda uložili u dizajn pametne narukvice, što je urodilo atraktivnim i poželjnim izgledom i mogućnošću odabira boja i materijala koje najbolje odgovaraju preferencijama i osobnosti korisnika. Kućište je jednostavno i moderno oblikovano te je u potpunosti metalno. Sama narukvica izvedena je u dvije varijante kvalitetnih materijala, silikonu i koži, a moguće je izabrati nekoliko kombinacija boja čime se pametna narukvica Huawei A1 uklapa u sve modne kombinacije.

U Huaweiu su pametnom narukvicom Huawei A1 pokazali da visoka tehnologija uz pametan i atraktivan dizajn može otklanjati probleme s kojima se suočavamo u svakodnevnom životu, bez stvaranja novih problema u korištenju, i to uz vrlo povoljnu cijenu.

Huawei A1 je uz sve navedene funkcionalnosti i vodootporna do dubine od 1 metra u trajanju od 30 minuta. To znači da se ne mora skidati prilikom kiše, tuširanja i sl. Za dugu autonomiju brine se baterija od 70 mAh koja u kombinaciji s visoko energetski učinkovitom tehnologijom Bluetooth 4.2 može potrajati između dva punjenja gotovo mjesec dana.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …