20 svibnja, 2024 11:43 pm

Huawei sa novim tabletom MediaPad M3

MediaPad M3 silver Product Shot Stand3 

Flagship tablet razvijen je u suradnji s vodećim proizvođačem audio opreme tvrtkom HARMAN International i odlikuje se beskompromisnim audio-vizualnim performansama te elegantnim dizajnom

Jedna od najvećih zvijezda ovogodišnje IFA-e u Berlinu bio je i najnoviji flagship tablet Huawei MediaPad M3 kojeg je Huawei Consumer Business Group predstavio javnosti uz prezentaciju njegovih premium mogućnosti zvuka i multimedije. Uređaj je razvijen u suradnji s tvrtkom HARMAN International, a ova suradnja spojila je stručna znanja obje kompanije što je rezultiralo najsnažnijim i beskompromisnim iskustvom zvuka na tabletima.

MediaPad M3 stand1_20160805MediaPad M3 odlikuje se audio sistemom razvijenim od strane Harman Kardona koji je kreiran i podešen kako bi korisnicima ovog elegantnog tableta pružio prvoklasno iskustvo uživanja u zvuku. Osim što su sudjelovali u razvoju audio sistema ovog tableta, inženjeri iz Harman Kardona potvrdili su i nenadmašno iskustvo uživanja u zvuku na novom MadiaPadu M3.

Uz to, za MediPad M3 AKG je posebno dizajnirao i AKG H300 slušalice koje omogućuju vrhunsku kvalitetu reprodukcije zvuka u svakom detalju omiljene pjesme, od kristalno čistih visokih tonova, do dubokih basova, upravo kao što su ih glazbenici, ali i inženjeri, zamislili. Elegantan dizajn nadopunjen je i sučeljem koji korisnicima omogućuje dinamično audio iskustvo uz AKG-ovu sofisticiranost, bez obzira gdje se nalazili.

MediaPad M3 nastavlja Huaweijev uspješan niz u spajanju najmodernijeg industrijskog dizajna s elegantnim kućištem napravljenim iz jednog dijela, a njegov 8,4-inčni zaslon prikazuje živopisne boje i oštrije detalje u odnosu na ostale uređaje iz kategorije kompaktnih premium tableta. Osim još jasnije i oštrije slike na zaslonu, uz pomoć Huaweijeve tehnologije ClariVu3.0 filtrira se štetno plavu svjetlo kako bi se umanjilo naprezanje oka. Visok 82-postotni odnos veličine zaslona prema kućištu (screen-to-body) još više unaprjeđuje tanki i kompaktni izgled uređaja, omogućujući još potpunije iskustvo gledanja svih sadržaja. Najmoderniji industrijski dizajn i tanko aluminijsko tijelo čine ovaj tablet izuzetno elegantnim i jednostavnim te praktičnim i ugodnim za korištenje u svakodnevnom životu.

Huaweijev Kirin 950 procesor pokreće MediaPad M3 i omogućuje neometano korištenje visoko zahtjevnih aplikacija poput reprodukcije HD videa i igranja 3D igara. Zavidan set značajki ovog uređaja zaokružuje i tehnologija prepoznavanja otiska prsta, u čemu je Huawei vodeći u industriji, što omogućuje brže otključavanje za još višu razinu sigurnosti, kao i ugodniju navigaciju. Baterija kapaciteta 5100 mAh omogućuju do 11 sati reprodukcije FHD videa, do 6 sati neprestanog igranja 3D igara i čak 45 sati reprodukcije glazbe.

Ranije ove godine, kroz suradnju s legendarnim brendom kamera Leica AG, Huawei je svojim modelom P9 redefinirao fotografiju kod pametnih telefona. Nastavljajući svoje partnerstvo i s Harman Kardonom, Huawei je lider u ponudi premium kvalitete zvuka na tabletu. Huawei je posvećen stvaranju partnerstva s najpoznatijim brendovima kako bi stvorio premium proizvode koji na najbolji način koriste njihovo stručno znanje i prepoznati su kod korisnika širom svijeta.

Cijene i dostupnost:

Huawei MediaPad M3 dostupan je od 26. rujna po cijenama €349 (4GB+32GB WIFI), €399 (4GB+32GB LTE), €399 (4GB+64GB WIFI), €449 (4GB+64GB LTE), prvo na tržištima koji uključuju Kinu, Maleziju, Saudijsku Arabiju, Francusku, Novi Zeland, Španjolsku, Njemačku, Filipine, Tajland, Italiju, Portugal, Veliku Britaniju, Japan i Rusiju.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …