15 lipnja, 2024 10:16 pm

HTC Sailfish i Marlin neće biti Nexus?

Autor: Nino Krstačić

nn3

Iako još uvijek se misli kako će dva nadolazeća Nexus modela pametnih telefona iz okrilja Tajvanskog „HTCa“ biti objavljeni pod Nexus značajkom te imenom. Sve je izglednije kako tome ipak neće biti tako. Naime u javnosti se proširila informacija kako će dva nadolazeća pametna telefona na kojim radi HTC a biti će nasljednici (još uvijek aktualnih) modela Nexus 5X te Nexus 6P, ipak u sebi neće „sadržavati“ ime Nexus. Umjesto toga Google ide na novi način marketinga u kojem ubacuje svoje ime a izbacuje ono „Nexus“.

SONY DSC

To bi na primjeru značilo kako će recimo umjesto HTC Nexus Sailfish biti HTC Google Sailfish a hoće li to donijeti i neke pomake u vidu hardvera ili pak dodatno poboljšati Android 7.0 Nougat to će se tek vidjeti. Kažemo kako ovo još uvijek nisu i službene informacije ali sve je izglednije kako su Nexus 5X te Nexus 6P bili posljednji modeli „ponosni“ predstavnici aktualne Nexus linije, upravo onakve kakve je i danas poznajemo.


Vezani članci:

HTC Nexus Sailfish na prvoj fotografiji

Asus ZenWatch 3 dolaziti će s okruglim zaslonom

Oxygen OS 3.2.4 dospio na OnePlus 3

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …