17 lipnja, 2024 3:06 pm

HTC radi na dva nadolazeća Nexus modela?

Autor: Nino Krstačić

H2

Tajvanski HTC u posljednje vrijeme ne „bilježi“ vremena s kojima se može ponositi. No shodno posljednjim glasinama ako im je vjerovati, ovaj će Tajvanski proizvođač na tržište sredinom odnosno krajem ove 2016, godine plasirati dva nova Google Nexus uređaja.

Informacije kazuju i to kako će jedan od modela biti pri veličini zaslona od 5,0“ te dolaziti s tvorničkim nazivom „T50“, dok će drugi posjedovati 5,5“ te s imenom „T55“. Vratimo se malo u povijest i navedimo kako je HTC posljednji Google Nexus pametni telefon proizveo davne 2016, godine.

Dok je Google Nexus 9 (tablet), HTC tržištu predstavio 2014, godine. Nakon prošlogodišnjih Google Nexus 5x iz LGa i Google Nexus 6p koji je proizveo Huawei, sada je red ponovno na Tajvanskom HTCu, u što smo sigurni kako će svakako i opravdati povjerenje Googlea prvi dva navedena Google Nexus modela.


 

Vezani članci:

HTC zabilježio pad prihoda u 2015, godini

HTC One M9 (Recenzija)

Android 6.0.1 Marshmallow krenuo u opticaj

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …