20 svibnja, 2024 10:52 pm

HTC dovodi Android 7.0 Nougat na svoje tri uzdanice

Autor: Nino Krstačić

NN4

Nakon što smo jučer imali prilike ugledati listu koju je Sony izbacio za svoje Xperia modele a koja se dotiče ažuriranja na Android 7.0 Nougat. Na istoj smo vrlo ubrzo primijetili i kako nedostaje Sony Xperia Z3 model (odnosno prethodnik aktualne generacije Xperia Z5 modela). Danas naime Internet donosi listu koju je „objavio“ HTC a koja isto tako donosi popis kompatibilnih Android 7.0 Nougat uređaja, odnosno razdoblje dolaska OTA nadogradnje. Premda se za sada ne znam veličina same nadogradnje, poznata su tri modela koji će u skorašnje vrijeme (ili malo duže) krasiti te imati prilike družiti se s aktualnom inačicom Android mobilne platforme. Za sada HTC navodi svoj aktualni model HTC 10 kao i HTC One A9. No ovdje nas je posebno iznenadilo to što je HTC uvrstio i prošlogodišnji HTC One M9 (koji je pak u istom rangu kao i Xperia Z3 te Z3 Compact), no za razliku od Z3/Z3C modela, HTC One M9 svoj primjerak Androida 7.0 Nougat ipak će dobiti. Što se tiče dolaska nadogradnja u zadnjem kvartalu ove godine ona je rezerviranja za HTC 10 dok ostala dva modela, dakle A9 te One M9 svoj Android 7.0 Nougat mogu očekivati u prvom kvartalu 2017, godine.

https://www.youtube.com/watch?v=8xn9iq3lG_w

Nadamo se kako će i ostali HTC modeli srednjeg razreda dobiti tj, imati prilike koristiti Android 7.0 Nougat. Dok će biti vrlo zanimljivo u narednim danima sagledati i popis ostalih aktualnih proizvođača pametnih telefona što se tiče dolaska aktualne inačice Android mobilne platforme.


Vezani članci:

LG V20 – na tržište u rujnu uz Android 7.0 Nougat

HTC One M9 [Recenzija]

HTC One A9 [Recenzija]

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …