23 lipnja, 2024 6:38 am

Hrvatski Telekom podržao drugo startup natjecanje Idea Knockout

IDEA KNOCKOUT

Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj startup zajednice na našem podneblju te će kao generalni pokrovitelj sudjelovati i na nadolazećem Idea Knockoutu 2015, najuzbudljivijem regionalnom natjecanju tehnoloških ideja koje će se održati u četvrtak, 1. listopada 2015. u zagrebačkom Kinu Europa s početkom u 10, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Čak 15 timova s fantastičnim tehnološkim idejama tako će odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu, putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija, glasoviti CES. Osim putnih troškova, pobjednički tim će osvojiti i izlagački štand na CES-u  koji će se u Las Vegasu održati od 6. do 9. siječnja 2016.

Idea Knockout se odražava po drugi put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnio zagrebački startup DivIT s projektom Mash.me, koji se na štandu Hrvatskog Telekoma nedavno predstavio i na Weekend Media Festivalu. Nakon nastupa na ovogodišnjem CES-u Mash.me je zabilježio i globalni uspjeh, ostvarivši brojne kontakte i narudžbe upravo tijekom svojeg predstavljanja globalnoj publici u Las Vegasu,.

Svečanost proglašenja pobjednika održat će se također 1. listopada 2015. u 17 u Kinu Europa.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …