17 lipnja, 2024 4:23 pm

HRT 2 uskoro u 4K/UHD

Andrija Jovićević

Olimpijske igre 2024 u 4K/UHD

Pripremite svoje zemaljske antene, antenska pojačala na stambenim zgradama, hotelima i naravno 4K televizore.

Uzbudljivo je vrijeme za sve ljubitelje sporta dok se svijet priprema za nadolazeću Olimpijadu u Parizu. Ova prestižna manifestacija okuplja vrhunske sportaše iz cijelog svijeta kako bi se natjecali u različitim disciplinama i demonstrirali svoje izvanredne vještine. Ali ove godine, doživjet ćemo Olimpijadu na potpuno novi način.

Uz svečani početak, ova Olimpijada donosi revolucionarnu promjenu gledateljskog iskustva. Zahvaljujući tehnološkim inovacijama, svi će imati priliku uživati u svakom trenutku u izvanrednoj rezoluciji od 4K. 7sat-multimedia/Od otvaranja do zatvaranja ceremonije, svaki detalj će biti kristalno jasan, svaki skok, svaki udarac, svaki trenutak će zasjati u visokoj definiciji.

Pripremite se da se zaronite u svijet sporta kao nikada prije, jer će se svaki pokret, svaki izraz lica sportaša, svaki trenutak slavlja ili tuge prenijeti s nevjerojatnom jasnoćom. Olimpijada u Parizu neće biti samo sportsko natjecanje, već i tehnološko iskustvo koje će promijeniti način na koji svijet gleda sport.

Ali to nije sve. Hrvatska televizija će prenositi najzanimljivije trenutke preko zemaljske televizije na posebnom MUX-u, omogućavajući svim gledateljima da budu uzbuđeni zbog svake akcije i emocija koje Olimpijada donosi.

Nemojte propustiti priliku biti svjedok ovog povijesnog trenutka. Budite spremni, jer Olimpijada u Parizu u 4K rezoluciji će vas ostaviti bez daha.

Trenutni kanali na kojima se planira emitiranje HRT2 u 4K/UHD rezoliuciji:

  • Sljeme 42ch
  • Učka 43ch
  • Vidova Gora 43ch
  • Belje
  • Labinštica 43ch
  • Srđ 29ch

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Programibilna antenska stanica za zemaljske TV programe

FTE maximal predstavlja Mind 32 Andrija Jovićević Tvrtka FTE maximal predstavlja svoja tri modela programibilnih …