23 veljače, 2024 5:00 pm

Gejming spektakl uživo vraća se na Zagrebački Velesajam

Andrija Jovićević

Reboot Games Weekened powered by A1

Nakon tri godine online izdanja, na zadovoljstvo svih gejming fanova i esportaša, 12. i 13. studenog paviljon 8a Zagrebačkog Velesajma ponovno će biti hram vrhunskog gejming spektakla. U iščekivanju povratka Reboot InfoGamera powered by A1, organizatori Reboot i A1 Hrvatska donose dvodnevno gaming događanje 

Što očekuje posjetitelje na uzbudljivom i besplatnom za sve posjetitelje gejming događanju, najavio je organizator te suosnivač i direktor tvrtke Reboot, Damir Đurović „Nakon tri preduge godine ponovno stupamo na scenu velikih spektakularnih live gaming događanja. Iako fizički znatno kompaktniji i vremenski kraćeg trajanja, Reboot Games Weekened powered by A1 neće razočarati. Pripremili smo atraktivna iznenađenja i gaming sadržaje s naglaskom na dosege tehnologije, pregled najvećih predbožićnih gaming blockbustera te uvid u sve snažniju i veću hrvatsku i regionalnu industriju videoigara. Ovaj poseban gejming vikend dokaz je da se live gejming događanja konačno počinju vraćati na velika vrata pa tako u 2023. godini očekujemo i comeback jednog od najvećih gejming sajmova Reboot InfoGamera powered by A1, u svojoj prepoznatljivoj, šarenoj i glasnoj megalomanskoj formi.“

Jedan od najvažnijih naglasaka događanja Reboot Games Weekenda powered by A1 je i veliko spektakularno jubilarno, deseto finale najveće regionalne esport lige – A1 Adria League. Natjecanja će se tijekom oba dana održavati na prostoru A1 Adria League arene, najvažnije točke okupljanja svih pravih fanova esporta ove jeseni. Sve obožavatelje videoigara u subotu i nedjelju, 12. i 13. studenog, očekuje nastup regionalnih titana Brawl Starsa, FIFA-e i CS:GO-a. A1 Hrvatska za jubilarnu sezonu Lige osigurala je ukupni nagradni fond od čak 100.000 kuna.

„Ove jeseni slavimo veliki, deseti jubilej A1 Adria League sa širokom regionalnom gejming zajednicom koju okupljamo. Veseli me mogućnost koju kao teleoperater imamo da radost svijeta videoigara putem sigurne, kvalitetne, stabilne i najveće optičke mreže dovodimo u domove korisnika diljem Hrvatske. Devet je sezona za nama koje su obilježili najpoznatiji naslovi čak devet videoigara, ali i iznos od ukupno uloženih 1.200.000 kuna koje smo osigurali kroz nagradne fondove. Veliki su to brojevi, ali velika je i naša želja da svoju ulogu lidera shvatimo na odgovoran način, i kroz svoj rad i projekte, doprinesemo sigurnosti svakog korisnika A1 mreže, bilo da je riječ o kibernetičkim prijetnjama ili osiguravanju fair playa u svijetu videoigara“ izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija A1 Hrvatska.

Korak uz svjetske trendove, deseto izdanje A1 Adria League, obilježit će i kolekcionarski NFT-jevi u ograničenoj količini od samo 1.000 komada s 5 različitih motiva. Ovu posebnu memorabiliju posvećenu gejmerskom jubileju i dugogodišnjoj suradnji s Rebootom, osmislio je A1 Hrvatska kao prvi telekom koji je na ovaj način istupio na hrvatskom digitalnom tržištu, u suradnji s regionalnim Hubom NEAR blockchaina kroz platformu h00kd koja omogućuje jednostavno generiranje NFT-eva za kompanije i evente.

Najsretniji posjetitelji vratit će se doma s digitalnom gejmerskom uspomenom, a moći će ih međusobno razmjenjivati. Kako je količina NFT-jeva A1 Adria League ograničena, fanovi će u posebnim aktivacijama u sklopu A1 chill zone na Reboot Games Weekendu Powered by A1 imati priliku osvojiti NFT kartice, koje na sebi imaju QR kod, skriven zaštitnom folijom, čijim će skeniranjem preuzeti svoj NFT.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kina lansirala satelit za 6G mrežu

  Najveća  telekomunikaciona kompanija za mobilnu telefoniju, China Mobile, prva na svetu je uspešno lansirala  …