15 lipnja, 2024 10:37 pm

Fiskalizacija bez brige s HT-ovom Maxi blagajnom na Androidu

Maxi fiskalna blagajna

  • Novost u ponudi rješenja za fiskalizaciju, Maxi fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu, a ima 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir
  • Portfelj Hrvatskog Telekoma za fiskalizaciju prilagođen je svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu poslovanja ili vrstu djelatnosti
  • Sva tri fiskalna rješenja uključuju korisničku podršku 24 sata dnevno, instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika, kao i zamjenu uređaja u slučaju gubitka ili uništenja

Kada je uvedena početkom 2013. fiskalizacija se činila kao noćna mora, posebno za male poduzetnike. Danas je njezino uvođenje i poslovanje u skladu sa zakonom vrlo jednostavan proces uz pomoć portfelja za fiskalizaciju Hrvatskog Telekoma, rješenja koje objedinjuje sve usluge od jednog dobavljača u jednom uređaju. I to za vrlo povoljnu cijenu, koja je do kraja lipnja i upola manja.

Novost u ponudi fiskalne usluge Hrvatskog Telekoma je Maxi fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu. Maxi blagajna objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu, a sa svojim 7-inčnim ekranom osjetljivim na dodir omogućuje lakši rad i bolju preglednost. Ima i opciju skladišta, kao i mogućnost lakše identifikacije korisnika putem narukvice, pametne kartice ili privjeska. Mobilno i praktično, a istodobno pouzdano i robusno rješenje, Maxi blagajna je posebno prikladna za male kafiće ili male lokalne trgovine te različite obrte. Podržava i dodatne funkcije, poput praćenja robnog poslovanja, izrade ponuda, analitičkih izvještaja i grafičkih prikaza, uz pohranu podataka na siguran način.

Portfelj Hrvatskog Telekoma za fiskalizaciju prilagođen je svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu poslovanja ili vrstu djelatnosti. Velikim trgovinama i restoranima s puno dnevnih transakcija namijenjene su Profesionalne fiskalne blagajne, dok je za male obrtnike, autoprijevoznike, brodare ili prodavače na tržnici izvrstan izbor i Mini fiskalna blagajna koja može biti fiksna ili prijenosna, a prihvaća i kartice Zagrebačke banke. Mini fiskalna blagajna može se nadograditi i uslugom mobilnog izdavanja karata za prijevoz, za parkirna mjesta, za kino, kazalište ili događanja bilo koje vrste.

Maxi fiskalna blagajna 2Sva tri fiskalna rješenja uključuju korisničku podršku 24 sata dnevno, instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika, kao i zamjenu uređaja u slučaju gubitka ili uništenja. U slučaju prekida veze s Poreznom upravom, korisnik i dalje može izdavati račune, a HT će, čim se ponovno uspostavi veza, račune automatski poslati Poreznoj upravi.

Usluga HT Fiskalizacija plaća se u mjesečnim naknadama u koje je uključeno i održavanje, a tarife za mobilni internet imaju besplatni podatkovni promet prema Poreznoj upravi. U promotivnom razdoblju do 30. lipnja Maxi blagajna može se ugovoriti sa 50 posto manjom mjesečnom naknadom u prvih šest mjeseci uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, odnosno u prva tri mjeseca uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci.

Ugovaranje profesionalne fiskalne blagajne do kraja lipnja donosi cijelu godinu 50-postotnog popusta na osnovnu i dodatnu opremu uz ugovornu obvezu na 36 mjeseci, dok se Mini blagajna u promotivnom razdoblju može instalirati za samo jednu kunu bez ugovorne obveze.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineske tv kompanije vodeće u Rusiji

Kineski brend Haier istisnuo je korejski Samsung sa vodećeg mesta na ruskom TV tržištu. Po …