30 svibnja, 2024 5:18 pm

DP-3000NE

DP-3000NE Ovo je vodeći premium gramofon s izravnim pogonom tvrtke Denon®. Taj model samo pojačava unutar tržišnu borbu s Technicsom  .

Piše: Darko Brlečić

Čvrsta konstrukcija i ručica u obliku slova S pružaju detaljnu glazbu bez rezonancije. Kada se malo detaljnije pogleda u povijest analogije, takav pristup je već viđen kod Denona. Oprobana varijanta uvijek prolazi.

Tamni furnir od prirodnog drva ebanovine čini ga prekrasnim dodatkom vašem prostoru. Jednostavno oplemenjuje kompletan audio sustav.  Pažljivo projektirana ručica u obliku slova S koja potiskuje vibracije i optimizira kut praćenja na bilo kojoj točki ploče. Nekoliko opcija prilagodbe omogućuje korištenje širokog spektra MM ili MC zvučnica. A uz okomito podešavanje visine od 9 mm na podnožju ručke, vertikalni kut praćenja može se lako prilagoditi. Jednostavan za korištenje s brzinom rotacije koja ne fluktuira, bez obzira na odabranu brzinu ili opterećenje, i dostiže punu brzinu gotovo trenutno.

Nema starog remena koji bi se trebao mijenjati u budućnosti. SV-PWM je algoritam za kontrolu napajanja motora kako bi se uvelike smanjili harmonici i osigurao kontinuirani pouzdani napon. Uglavnom jako dobar odabir za ljubitelje vinila.

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

SAD je usvojio zakon za zaštitu glazbenika od umjetne inteligencije

Tennessee je postao prva američka država koja je donijela zakon koji štiti glazbenike od umjetne inteligencije. Skraćeni naziv …

Odgovori