23 lipnja, 2024 6:05 am

Dell SonicWALL TZ Wireless Firewall sigurnosna rješenja

 

Dell TZ300
Dell TZ300

 Veća zaštita i poboljšane performanse

  • Dellova sigurnosna rješenja visokih performansi jednostavna su za instalaciju i upravljanje, pružajući snažno bežično povezivanje
  • Nova zaštita osigurava sigurne, high-speed 802.11 ac bežične performanse za poduzeća svih veličina kao i smanjenje troškova

 Dell je predstavio novu Dell SonicWALL TZ Wireless Firewall seriju, sveobuhvatna sigurnosna rješenja koja omogućavaju malim, srednjim i velikim tvrtkama da ostvare pogodnosti enterprise-class 802.11ac bežične performanse i zaštitu, putem jednostavne mrežne postavke i upravljačke konzole, te uz ukupno smanjene troškove.

Dell TZ400
Dell TZ400

Bežično poslovanje više nije opcija za većinu poduzeća, već dapače imperativ i konkurentna prednost za organizacije svih veličina. U bežičnom poslovanju, organizacije mogu razdvojiti korisnike goste od svojih zaposlenika te pritom koristiti čitav set smjernica zaštite. Uz neodgovarajuću zaštitu, njihovo se poslovanje dovodi u rizik, obzirom da može rezultirati visokim financijskim gubicima, narušenom ugledu brenda te gubitkom povjerenja javnosti. Slaba, zastarjela zaštita te loši sustavi za otkrivanje upada ne detektiraju moderne kodirane prijetnje, čime daju cyber-kriminalcima otvorena vrata da umetnu malware u mrežu, izbjegnu otkrivanje te ukradu podatke. Kako je i prikazano u 2015 Dell Security Annual Threat Report, sve više tvrtki izloženo je napadima koji su “skriveni na vidljivom mjestu” zbog SSL/TLS kodiranog prometa, zbog čega je izrazito važno da zaštita nadgleda i žični i bežični promet.

Dell TZ500
Dell TZ500

Dok se većina organizacija bori s brigom da će povećana zaštita rezultirati i slabijim mrežnim performansama, Dellova sveobuhvatna mrežna rješenja su jedna od rijetkih u industriji koja su laka za instalaciju i upravljanje, nudeći temeljitu inspekciju i veću sigurnost te iznimne performanse uz smanjene troškove.

Dell TZ wireless firewall nudi vrhunsku zaštitu te visoke performanse bežičnog pristupa

Dellova sigurnosna rješenja za bežične mreže kombiniraju visoke performanse 802.11ac bežične tehnologije s novom bežičnom TZ serijom kako bi ustupila enterprise-class wireless performanse i zaštitu, uz značajno pojednostavljenje mrežnih postavki i upravljanja. Nova rješenja osiguravaju mrežu skeniranjem dolaznog i odlaznog prometa, čuvajući od prijetnji putem duboke inspekcije paketa (DPI) za pružanje izvrsne performanse istovremeno štiteći od bežičnih upada.

Pogodnosti nove Dell SonicWALL TZ Wireless Serije uključuju:

  • Iznimna sigurnost koja održava mrežu sigurnom od modernih prijetnji visoko-učinkovitim anti-malware programom, prevencijom upada te dokazano sigurnom arhitekturom.
  • Duboka inspekcija paketa nadgledanja prometa kako bi se spriječili upadi; SSL kodiranje i inspekcija, kontrola i tehnologija filtriranja sadržaja.
  • Fleksibilnost i skalabilnost dostavljanja sigurne, high-speed 802.11ac bežične povezivosti tamo gdje je potrebna.
  • Povećana brzina inspekcije neovisna o veličini podataka. Dellova bežična rješenja koriste novi 802.11ac standard koji ustupa do triput veću brzinu od konkurentnog 802.11n rješenja. Ovo omogućuje da bežičan rad postane transparentniji obzirom da korisnik više ne mora čekati na preuzimanje podataka.
  • Nizak ukupan trošak vlasništva (TCO) s jednostavnim grafičkim korisničkim sučeljem (GUI) čime se smanjuju troškovi pojednostavljenim korištenjem i upravljanjem
Dell TZ600
Dell TZ600

Dostupnost:

  • Dell SonicWALL TZ300 Wireless-AC, TZ400 Wireless-AC and TZ500 Wireless-AC te SOHO Wireless-N dostupni su u kolovozu
  • Dell SonicPoints wireless pristupne točne dostupne su odmah
  • Dell rješenja su dostupna putem Dellove web stranice te putem partnerskih kanala

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …