18 travnja, 2024 3:34 pm

Comping najbolji svjetski pružatelj poslovnih rješenja

Washington DC Prize Winning

Comping najbolji svjetski pružatelj poslovnih rješenja

________________________________________________________________________________

Compingov tim od šest konzultanata i razvojnih inženjera proizvodi najbolja poslovna rješenja na svijetu po izboru Microsofta

_______________________________________________________________________________

Nagrađena Compingova rješenja imaju široku tržišnu primjenu u različitim industrijama sa specifičnim potrebama, od turizma, financijskih institucija, osiguranja, farmacije, javnog sektora , distribucije, proizvodnje , medicinskog turizma i niza drugih grana industrije. Comping InCloud poslovna rješenja kao što su ContactInCloud odnosno kontaktni centar koji objedinjuje sve komunikacijske kanale i služi kao prodajni, marketinški ili servisni alat, LoyaltyInCloud koji predstavlja program vjernosti, ProjectInCloud koji služi za upravljanje projektima, EventInCloud odnosno upravljanje događanjima, SalesInCloud koji pomaže kod različitih uloga prodajnog ciklusa, MobileInCloud za mobilno sudjelovanje u procesima, GeoInCloud za geomarketing i geolokaciju te dodatna vertikalna rješenja kao što su ManfactureInCloud za planiranje proizvodnih kapaciteta na temelju prodajnih aktivnosti za proizvodne tvrtke itd., proglašena su najboljim svjetskim rješenjima.

Pobjeda u kategoriji Midmarket Solution Provider znači uvrštavanje Compinga u kategoriju najboljeg pružatelja poslovnih rješenja na bilo kojoj od Microsoft tehnologija za tvrtke srednje veličine širom svijeta. Kategorija tvrtki srednje veličine samo na teritoriju Europe obuhvaća tvrtke koje prihoduju u rasponu od 20 milijuna EUR-a do 1 milijarde EUR-a godišnje te pokrivaju trećinu zaposlenih u Europi i trećinu prihoda europskog privatnog sektora.

Budući da je Microsoft već godinama najveća svjetska korporacija u proizvodnji softvera, usluga i rješenja, činjenica da je prvo mjesto osvojila hrvatska informatička tvrtka sa 70 zaposlenika, u oštroj konkurenciji s finalistima iz Indije ili SAD-a, zaista je izniman uspjeh. Ovo je priznanje značajno i za čitavu hrvatsku IT industriju, njezinu prepoznatljivost i ugled na međunarodnoj sceni.

Trpimir Kvesić, Direktor poslovnih rješenja te idejni začetnik InCloud rješenja i predstavnik Compinga pri dodjeli nagrade na World Partner konferenciji u Washingtonu, gostujući kao predavač pred 2.500 ljudi naglasio je tri strateška elementa koja su rezultirala ovakvim svjetskim uspjehom: „Naši zadovoljni korisnici, naši visoko motivirani, entuzijastični i talentirani djelatnici s izraženom željom za svakodnevnim natjecanjem i pobjedom te naša kreativna rješenja bazirana na CRM-u koja su vertikalno i horizontalno katalogizirana, ključni su elementi našega uspjeha i vrhunskih dostignuća. Mi živimo CRM filozofiju! Mi ne prodajemo i implementiramo naša rješenja te nakon toga zaboravljamo na naše korisnike. Upravo suprotno, zajedno s klijentima ih koristimo i unaprjeđujemo svaki dan. Korisnici nam zbog toga često govore da predstavljamo vrlo bitnu kariku u njihovom poslovnom uspjehu i zadovoljstvu njihovih korisnika te da su ponosni što su upravo nas izabrali kao svog partnera.“

Comping stvara i prati trendove kojih se drže i oni najveći: Mobile-First, Cloud-First te njeguje viziju globalnog tržišta. Umjesto kompliciranih i skupih softvera, Comping je uspio stvoriti jednostavna poslovna rješenja razvijena na poznatim te priznatim Microsoftovim alatima: Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Lync, Exchange, SharePoint i Office 365. Comping je još ne tako davno koristeći i neke druge, tada raširenije i prepoznatije CRM platforme, prepoznao jednostavnost i prilagođenost Microsoft Dynamics CRM-a te njegovu modularnost. Na bezbolan način se umjesto organizacijskog i sveobuhvatnog rješenja u tom slučaju može uvesti poslovno rješenje na razini pojedinog odjela koji osim svog lakšeg uvođenja puno prije donosi i vidljive rezultate. Takav pristup kasnije može biti primjer za uvođenje globalnog sustava na razini cijele organizacije i pomoć pri izbjegavanju prepreka na koje se već naišlo.

Comping team 1

www.comping.hr____________________________________________________________________

Tvrtka Comping d.o.o nudi profesionalne informatičke usluge i rješenja za velike, srednje i male tvrtke. Zapošljava preko 70 vodećih ICT stručnjaka temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na četiri poslovna načela: briga o kupcima, briga o zaposlenicima, odgovorna suradnja s poslovnim partnerima i pouzdan i odgovoran član zajednice u kojoj živi i djeluje.

Ponudu usluga i rješenja temeljimo na dugogodišnjem iskustvu stečenom kroz projekte i kontinuiranom školovanju naših djelatnika. Našim korisnicima pružamo cjeloviti pristup – od planiranja, projektiranja do izgradnje i implementacije sustava ili rješenja. Sposobni smo odrediti jasan fokus našeg poslovanja, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner u ICT rješenjima.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …