4 veljače, 2023 3:41 pm

CES Nagrade za LG

Piše: Darko Brlečić

Consumer Technology Association (CTA), organizacija koja stoji iza najvećeg svjetskog godišnjeg sajma potrošačke elektronike CES-a,  svake godine kroz program CES Innovation Award prepoznaje inovativne potrošačke proizvode i usluge u mnoštvu kategorija za uređaje i tehnologije.

Od 28 priznanja koja će LG dobiti na CES-u 2023., dvanaest je namijenjeno LG OLED televizorima, uključujući dvije nagrade Best of Innovation Award. Samoosvjetljujući televizori tako će jedanaest godina zaredom osvojiti nagradu za inovaciju na CES-u. LG OLED televizori poznati su po tome što potrošačima nude različita iskustva gledanja sa svojim raznolikim inovativnim oblicima i cijenjeni zbog iznimne kvalitete slike, koja pruža živopisne, točne boje, savršenu crnu boju i beskonačan kontrast.

LG SIGNATURE OLED 8K TV od 88 inča nagrađen je u trima kategorijama, dok su ultra veliki 97-inčni OLED i LG OLED Flex, revolucionarni televizor koji se može pohvaliti prvim savitljivim 42-inčnim OLED zaslonom na svijetu, dvostruki dobitnici.

Dobitnicima nagrade za inovacije CES 2023 proglašeni su i LG-evi kućanski uređaji, među kojima su  LG PuriCare Aero Furniture, novi koncept u pročišćavanju zraka, kao i vrhunski LG CordZero All-in-One usisivač s parnim čistačem.

Među ostalim pobjedničkim proizvodima našli su se i uređaj za sveobuhvatnu brigu o rublju LG WashTower™ Compact, gaming monitor LG UltraGear™ OLED i bluetooth sustav zvučnika LG XBOOM 360.

Popis svih LG-evih nagrada za inovacije na CES-u bit će objavljen na sajmu CES 2023, koji se održava od 5. do 8. siječnja 2023.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Samsung predstavlja novu liniju Neo QLED, MICRO LED i OLED televizora za 2023

Tvrtka Samsung Electronics je predstavila najnovije modele Neo QLED, MICRO LED i OLED televizora zajedno …

Odgovori