19 svibnja, 2024 12:55 pm

Canonov novi pisač i-SENSYS LBP151dw pogodniza male urede

 Canon i-SENSYS LBP151dw

 Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je svoj novi jednofunkcijski pisač i-SENSYS LBP151dw. Novi crno-bijeli laserski pisač namijenjen je odgovaranju na izazove ispisa malih radnih grupa kojima nedostaje prostora te nudi poboljšane mogućnosti povezivanja i produktivnost u modernom i kompaktnom dizajnu.

Novi LBP151dw namijenjen je malim uredima uključujući banke, recepcije i maloprodajne trgovine, a podržava standard PCL5e/6 radi veće fleksibilnosti prilikom mrežne integracije. Radi lakše instalacije, uređaj je dovoljno malen da stane na stol recepcije ili čekaonici, nudeći jednostavno i pouzdano rješenje za okruženja u kojima se provode uslužne djelatnosti.

Zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja putem Wi-Fija i brojnim značajkama ispisa u pokretu, uređaj LBP151dw optimizira mobilne radne mogućnosti malih ureda. Da bi se povećala produktivnost, uređaji sa sustavima iOS i Android mogu koristiti besplatnu Canonovu aplikaciju PRINT Business koja omogućuje ispis dokumenata, prezentacija i slika u pokretu s mobilnih uređaja. Uz dodatnu podršku za Google Cloud Print i servis za ispis Mopria za korisnike sustava Android LBP151dw nudi doista optimizirano iskustvo za ispis u pokretu.

S brzinama do 27 stranica po minuti i automatskim dvostranim ispisom LBP151dw je savršeno rješenje za tvrtke koje žele uštedjeti vrijeme koje se troši na uredske poslove. Canonove tehnologije Quick First-Print omogućuju ispis dokumenata za nekoliko sekundi čak i iz načina mirovanja, što tvrtkama omogućuje da se usredotoče na svakodnevne prioritete.

Anil Jagpal, voditelj marketinga u Canonu Europe, rekao je: “ LBP151dw posebno je osmišljen da ponudi poboljšanu integraciju i funkcionalnosti namijenjene mobilnim uređajima u malom, ali robusnom pakiranju. Kombinacija PCL-a i povezivanja putem Wi-Fija u jednom kompaktnom uređaju znači da tvrtke mogu transformirati svoja radna okruženja zahvaljujući učinkovitom i pouzdanom rješenju koje može pozitivno utjecati na ukupno poslovanje poboljšavanjem produktivnosti i povezanosti zaposlenika.”

Pisač i-SENSYS LBP151dw bit će dostupan u Europi od travnja 2016.

Najvažnije značajke pisača LBP151:

  • brzina ispisa 27 stranica po minuti
  • moguće povezivanje putem Wi-Fija
  • Quick First Print
  • FPOT 8 sekundi
  • podrška za servis Mopria
  • podrška za Google Cloud Print
  • podrška za PCL5e/6
  • automatski obostrani ispis

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …