19 svibnja, 2024 2:18 pm

Canon PIXMA MX495

PIXMA MX495

Canon sa svojim novim višefunkcijskim pisačem za kućne urede PIXMA MX495 nudi bogate mogućnosti povezivanja

Canon je danas u svojoj seriji pisača PIXMA predstavio novi model – PIXMA MX495. Ovaj je model namijenjen upotrebi u kućnim uredima i nasljednik je uređaja MX395 te u formatu kompaktnog višefunkcijskog tintnog pisača nudi zaokruženi skup komunikacijskih mogućnosti – od Wi-Fi veze pa do podrške za Canonovu poboljšanu uslugu PIXMA Cloud Link. Predstavljanjem modela PIXMA MX495 Canon donosi širok skup mogućnosti povezivanja čak i u uređaje iz donjeg segmenta višefunkcijskih tintnih pisača.

PIXMA MX495 w tablet

Poboljšano povezivanje
Pisač MX495 uređaj je vrste „sve u jednom“ koji nudi mogućnosti ispisivanja, kopiranja skeniranja i faksiranja po povoljnoj cijeni, uz intuitivno korištenje te ugrađenu Wi-Fi vezu i mogućnost povezivanja s uslugama u oblaku.

Ugrađena Wi-Fi veza omogućuje da se MX495 dijeli između više stolnih i prijenosnih računala te bežičnih uređaja u kući ili uredu, bez obzira na to žele li korisnici ispisivati dokumente, PDF datoteke, poruke e-pošte i prezentacije za posao ili školske zadaće ili pak ispisati dragu fotografiju koju će postaviti negdje u kući. Uređaj je kompatibilan s uslugama Apple AirPrint™ i Google CloudPrint™ te s mobilnom aplikacijom PIXMA Printing Solutions koja se može jednostavno preuzeti iz Googleove ili Appleove trgovine aplikacijama. Sve ovo omogućuje korisnicima da se jednostavno povežu i ispisuju s bilo kojeg uređaja u kući ili uredu.

MX495 povezuje se i s Canonovom uslugom PIXMA Cloud Link koja izravno na pisaču omogućuje ispisivanje dokumenata i slika s usluga u oblaku kao što su GoogleDrive™, Dropbox™, Facebook™ i OneDrive™. Uz pomoć mobilne aplikacije PIXMA Printing Solutions korisnici mogu i skenirati JPEG ili PDF datoteke izravno na svoje korisničke račune na uslugama u oblaku ili pak skenirati i poslati važne poslovne dokumente kao privitke putem e-pošte. MX495 podržava i način rada u obliku pristupne točke koji omogućuje pametnim telefonima i tabletima da se spoje na pisač bez potrebe za spajanjem na internet.

Nadmoćna programska oprema

Kao i ostali modeli iz Canonove serije PIXMA, MX495 omogućuje pristup Canonovu softveru My Image Garden koji spaja sve programe otprije dostupne za uređaje PIXMA u jedno korisničko sučelje koje se lako koristi i omogućuje brzu i fluidnu navigaciju između ispisivanja i skeniranja. Pored toga, program Easy-PhotoPrint+, koji je dostupan uz mobilnu aplikaciju PIXMA Printing Solutions, uključuje slikovne predloške, čestitke i kalendare koji se mogu poboljšati fotografijama i jednostavno ispisati da biste ih podijelili s obitelji ili prijateljima.

PIXMA MX495 officePIXMA MX495 – najvažnije značajke:

  • Ulošci za tintu FINE s kapljicama od 2 pl i rezolucijom do 4800 tpi
  • Brzina ispisivanja prema standardu ISO ESAT: 8,8 slika po minuti (crno-bijelo) 4,4 slike po minuti (u boji)
  • Mogućnost korištenja uložaka veličine XL
  • Wi-Fi veza i način rada u obliku pristupne točke
  • Mobilna aplikacija PIXMA Printing Solutions
  • Kompatibilnost s uslugama Apple AirPrint™ i Google Cloud Print™
  • Usluga PIXMA Cloud Link (ispis i skeniranje)
  • Skeniranje u poruke e-pošte
  • Program Easy-PhotoPrint+

Dostupnost

PIXMA MX495 bit će dostupna širom Europe od ožujka 2015.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …