20 svibnja, 2024 11:20 pm

Bridgestone – partner Eurosport za prijenos Zimskih olimpijskih igara

Eurosport i Bridgestone su objavili suradnju na Zimskim olimpijskim igrama kroz kampanju ‘Chase Your Dream, No Matter What’ diljem Europe*. Bridgestone će kao partner prijenosa Olimpijskih igara iz Pjongčanga 2018. dobiti istaknutu poziciju na svim Eurosportovim platformama i zaslonima, od televizijskih i na zahtjev do društvenim medija i digitalnih servisa. Bridgestone će tako biti maksimalno izložen milijunima obožavatelja olimpijskih igara na 50 europskih tržišta.
Ranije su sponzori morali sklapati brojne ugovore sa svakim partnerom prijenosa zasebno, kako bi dosegnuli publiku olimpijskih igara na europskim tržištima. Eurosport će u razdoblju do i tijekom ZOI 2018. Bridgestoneu pružiti zanimljivu, privlačnu i opsežnu priliku da promovira svoj brand među olimpijskim navijačima širom Europe.
Eurosport olimpijske priče donosi na inovativan način. Prenosit će svaki trenutak ovog spektakularnog globalnog događaja na Eurosportu, Eurosport Playeru i na Eurosport.com, te obožavatelje više no ikad prije približiti akciji na borilištima“, izjavio je Jonathan Davies, direktor za suradnju s oglašivačima za Discovery Networks International i Eurosport. „Ponosni smo na inovativnu suradnju s Bridgestoneom i integraciju brenda u jedno od najvećih svjetskih sportskih događanja 2018., koja će ga povezati s našom strastvenom publikom i dodatno ojačati odnos Bridgestonea i Olimpijskih igara.“
„Kao službeni globalni partner Olimpijskih igara s nestrpljenjem iščekujemo nadolazeće Zimske olimpijske igre koje slave nevjerjatan duh, nastojanja i postignuća čovječanstva“, izjavio je Thierry Jupsin, direktor brand marketinga kompanije Bridgestone. „Sponzorsko partnerstvo s Eurosportom sjajno se slaže s našim brendom i obogatit će našu povezanost s olimpijskim pokretom i europskim vrlo angažiranim zajednicama poklonika olimpizma.“
S kampanjom ‘Chase Your Dream, No Matter What’ Bridgestone odaje počast timovima svojih ambasadora i njihovoj nevjerojatnoj borbi za ispunjenjem sportskog sna i postizanjem olimpijskog uspjeha. Kampanja kreće ovog mjeseca s emitiranjem TV spotova na Eurosportu, brendiranim programom Hall of Fame, promocijom u sklopu najave ZOI 2018. i tijekom prijenosa Igara uživo na Eurosportu i Eurosport Playeru. Bridgestone je pokrovitelj priloga Home of the Olympics kao i vijesti i rezultata iz Pjongčanga na web stranici i mobilnoj aplikaciji Eurosporta. Na društvenim mrežama će Bridgestone sponzorirati postove Eurosporta s dnevnim rezultatima. Kao dio integrirane zimske sportske kampanje, Bridgestone je i pokrovitelj prijenosa Svjetskog kupa u alpskom skijanju i skijaškim skokovima. U Francuskoj, gdje je Eurosport službeni nositelj prijenosa Olimpijskih igara u Pekingu 2022. i Parizu 2024., televizijska je kampanja kreirana na način da ističe povezanost Bridgestonea s Olimpijskim igrama.

*Bridgestone je sponzor Eurosportovog prijenosa ZOI Pjongčang 2018. diljem Europe, osim u Rusiji, Francuskoj i Norveškoj. TV spot kampanje će se emitirati i u Francuskoj, gdje Eurosport ima prava za prijenos OI 2020. i 2024. U Ujedinjenom Kraljevstvu Eurosport ima prava na prijenos OI za 2018. i 2020.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …