20 svibnja, 2024 11:32 pm

Besplatna televizija na satelitu

 Dostupni besplatnih televizijskIh (FTA) kanali
Besplatno dostupni televizijski (FTA) kanali na ASTRA satelitima popularan su izbor pretplatnika no mnogi od njih ne znaju koliko su raznovrsni. Edukacija, poduka i promocija koje provodi tvrtka SES u regiji ima za cilj bolje informirati sve sudionike – gledatelje i predstavnike industrije. Sve te aktivnosti usmjerene su ka pretplatnicima satelitske televizije i ljudima koje potencijalno zanima pristup dodatnim i besplatnim televizijskim kanalima. SES-ove aktivnosti na svim tim projektima kreću se od finog podešavanja tih djelatnosti kako bi bile uspješnije na specifičnim tržištima do rada na pojedinostima koje će te usluge približiti potrebama krajnjih korisnika.
ASTRA sateliti su kolocirani na orbitalnom položaju 19.2° istočno i putem njih se može pristupiti do čak 400 otvorenih TV i radio postaja, među kojima ima više od 50 kanala koji svoje sadržaje prenose u HD kvaliteti. Neki od tih kanala su, primjerice, BBC World News Europe, 3sat i ZDF, kao i tri kanala koji prenose sadržaje u Ultra HD kvaliteti, kao što su Fashion 4K i pearl tv.
Potpun popis FTA kanala koji su dostupnu putem ASTRA satelita na 19,2 E dostupan je web stranici LINK

Osim FTA kanala na Astri 19,2 E na našim prostorima također su vrlo atraktivni TV kanali i sa Astre 28,2 E koji se nalaze u distribuciji u mnogim hotelima.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …