22 lipnja, 2024 5:59 am

BenQ predstavlja novu generaciju integriranih pametnih zaslona za oglašavanje

benq_st430k

BenQ, globalno priznati inovator u tehnologiji vizualnog prikaza, danas predstavlja modele ST650K i ST430K, najnovije u svojoj seriji uređaja za pametno oglašavanje. Opremljeni softverom X-Sign i ugrađenim medijskim playerom, ovi integrirani uređaji s tankim rubom omogućuju tvrtkama da zaokupe pažnju kupaca privlačnim 4K sadržajem koji izgrađuje pozitivnu sliku o njihovoj tržišnoj marci uz minimalan trošak. BenQova nova VR Demo aplikacija pomaže integratorima i potencijalnim kupcima da vizualiziraju mogućnosti pametnog oglašavanja u promotivnim i interaktivnim primjenama u maloprodaju, restoranima, ugostiteljstvu i unutar tvrtki.

benq_st650k-with-usbBenQ ST650K i ST430K pridružuju se modelu ST550K u seriji proizvoda za pametno oglašavanje. Dostupni u svakoj od tri najpopularnije dijagonale za pametno oglašavanje, ti modeli od 43”, 55” i 65” nude 4K2K (3840×2160) razlučivost ultravisoke definicije da bi u oglasni sadržaj unijeli zapanjujuću jasnoću i realizam. Uz lagani dizajn tankog ruba te mogućnosti USB „uključi i radi“ prikaza sadržaja te MHL, HDMI i VGA povezivanje za jednostavnu instalaciju, BenQovi uređaji za pametno oglašavanje jednako su prilagođeni za oglašavanje i promotivne primjene u maloprodaji i restoranima, kao i za emitiranje i konferencije u tvrtkama.

Tvrtke i integratori profitirat će zahvaljujući potpunoj integraciji hardvera, softvera i mogućnosti upravljanja na BenQovim uređajima za pametno oglašavanje, što vam omogućuje da cijelo rješenje nabavite na jednom mjestu. Ekskluzivni BenQov softverski paket za upravljanje sadržajem X-Sign nudi više od 100 predložaka koji omogućuju malim i srednjim tvrtkama da brzo kreiraju (X-Sign Designer), distribuiraju (X-Sign Manager) i odrede vremenske termine za prikaz atraktivnog prilagođenog sadržaja s jednostavne USB memorije (X-Sign Player) ili servera u oblaku. Program Multiple Display Administrator (MDA) omogućuje efikasno središnje udaljeno upravljanje i kontrolu nad više zaslona za pametno oglašavanje i projektora. BenQovi uređaji za pametno oglašavanje dolaze i s ugrađenim medijskim playerom, WPS Officeom i konferencijskom aplikacijom Zoom, omogućujući pregled dokumenata, prikaz multimedijskog sadržaja i videokonferencije u tvrtkama.

Zaokružujući puni doživljaj BenQovih zaslona za pametno oglašavanje, novi VR Demo Kit pomaže sistemskim integratorima i potencijalnim korisnicima da vizualiziraju instalaciju uređaja u različitim okruženjima tijekom predlaganja projekta i razmatranja kupovine, virtualizirajući integraciju BenQovih zaslona u postojeće prostore i demonstrirajući način na koji će zasloni pružiti snažnu vizualnu komunikaciju. VR Demo Kit dostupan je za tablete s Androidom i iOS-om, a podrška za pametne telefone planira se za treći kvartal 2016.

Uklanjajući potrebu za vanjskim medijskim uređajima i dodatnim softverom, BenQovu zasloni za pametno oglašavanje poboljšavaju doživljaj vaših kupaca čim ih uključite, a istovremeno smanjuju ukupan trošak kroz efikasnu instalaciju, upravljanje i održavanje.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Evolucija Soundbar Zvučničkih sustava: Od početaka do današnjih Dana

Nekad su vladali jeftini 5.1-kanalni sustavi kućnog kina u kutiji, ali to je bilo prije …