18 lipnja, 2024 5:36 am

AOC Q27G2U gaming monitor

 

Andrija Jovićević

AOC Q27G2U je ne samo pristupačan gaming monitor koji je u prodaji od 2021. Radi se o 27-inčnom divu s oštrim vremenom odziva, iznimnim prikazom i dovoljno prilagodljivih postavki da zadovolji čak i najzagriženije entuzijaste. Uz to, pruža dinamičan prikaz i veliku prilagodljivost.

Q27G2U s Quad HD rezolucijom pruža oštru i detaljnu sliku na 27 inča, s dovoljno prostora na ekranu. Impresivna razlučivost, veličina ekrana te izvrsna reprodukcija boja, kontrastni omjer, brzina osvježavanja i vrijeme odziva čine ga snažnim izborom.

U igri Far Cry 5 (PC), VA panel pokazuje impresivnih 121% sRGB pokrivenosti, pridonoseći živopisnosti pejzaža Montane. Sa 144Hz osvježavanjem i 1ms vremenom odziva, monitor se odlično nosi s dinamičnim scenama. Isto vrijedi i za konzole poput PS4 Pro i Nintendo Switch, gdje se i dalje ističu živopisne boje i visoka osvježavanja.

Osim za igre, Q27G2U se pokazao svestranim i pri uređivanju slika zahvaljujući preciznoj reprodukciji boja i statičkom kontrastu. Razne postavke, uključujući osvjetljenje, postavke boja i pojačavanje slike, omogućuju prilagodbu monitora prema vlastitim preferencijama.

Unatoč impresivnoj prilagodljivosti, prednjači i po pitanju izgleda. Njegov ozbiljan i impozantan dizajn odražava gaming estetiku, a dodatni priključci, uključujući HDMI, Display Port, audio izlaz, USB-A 3.0 portove te USB-B 3.0 port, čine ga vrlo funkcionalnim. Tanke bezeli ekrana olakšavaju postavljanje u više monitora.

Ustupio: AOC Hrvatska

ZAključak

AOC Q27G2U nije samo pristupačan gaming monitor, već i 27-inčni div s oštrim vremenom odziva, iznimnim prikazom i dovoljno prilagodljivih postavki za zadovoljavanje svih potreba entuzijasta. Impresivan je sa povoljnom cijenom i da možete spojiti 2 i 3 monitora.

User Rating: Be the first one !

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Top 4 Google TV trikova koje morate probati

Andrija Jovićević Google TV kruži već gotovo deset godina. Lansiran je kao Android TV 2014. …