15 lipnja, 2024 9:56 pm

Android 7.0 Nougat dolazi na HTC perjanice

Autor: Nino Krstačić

bb3

Negdje oko predstavljanja nove Android mobilne platforme (sada znamo kako se odaziva na ime 7.0 Nougat), Tajvanski HTC kazao je kako će s nadogradnjama krenuti u posljednjem kvartalu još uvijek aktualne 2016, godine. Čini se kako je to vrijeme zapravo i došlo te stoga prema posljednjim informacijama prvi flagship predstavnik koji će okusiti Android 7.0 Nougat biti će HTC 10.  Nakon njega novi Android dobiti će HTC One M9 kao i HTC One A9. Isti će naime osim novog Androida dobiti i značajno uznapredovali Sense korisničko sučelje. Za sve vlasnike HTC 10 modela nadogradnja, odnosno obavijest o istoj dospjeti će početkom prosinca, dok će početkom 2017, godine Android 7.0 Nougat dospjeti i na ostala dva modela.

Jedna od glavnih značajki odnosno mogućnosti koje će s nadogradnjom dospjeti jest touch prečac aplikacija odnosno pritiskom na aplikaciju biti će vidljiv aktualni sadržaj aplikacije. Osim toga mnogo bolja autonomija baterija kao i multi-window prikaz sadržaja.


Vezani članci:

Konačno Eurosport na Hrvatskom

HTC One M9 [Recenzija]

HTC One A9 [Recenzija]

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …