13 lipnja, 2024 9:57 pm

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić

AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i IT dodataka – predstavlja novitete u svojoj G4 seriji iz svog AOC GAMING portfelja, 23.8 inčni model (60,5 cm) 24G4XE i 27 inčni (68,6 cm) 27G4XE. Nova G4 serija, lansirana ove godine, sa svojim upečatljivim dizajnom nadahnutim stealth zrakoplovima, već je dostupna na tržištu s Full HD modelima podesive visine 24G4X i 27G4X, kao i QHD modelom Q27G4X.

Dizajnirani za primarnu gaming publiku koja traži visoke performanse bez visoke cijene. Modeli 24G4XE i 27G4XE predstavljaju pojednostavljene alternative s dizajnom stalka bez suvišnih detalja, dok zadržavaju specifikacije visokih performansi kao što su brzina osvježavanja od 180 Hz i vrijeme odziva do 1 ms GtG. Novi G4 modeli su znatno dostupniji, odgovarajući na potražnju za gamingom na natjecateljskoj razini po atraktivnijoj cijeni.

Najavljeni već ove godine, G4 serija AGON by AOC monitora najnoviji su modeli koji zamjenjuju prethodne, nagrađivane G2 modele popularne zbog visokih performansi i

vrijednosti. Elegantan dizajn u crnoj boji, inspiriran je oštrim kutovima stealth zrakoplova. G4 serija može se pohvaliti unaprjeđenjem i dizajna i značajki, zadržavajući istovremeno izvrsnost koju nudi. U odnosu na prijašnje modele od 144/165 Hz, novi osnovni modeli u AOC GAMING portfelju imaju brzinu osvježavanja od 180 Hz, poboljšavajući jasnoću i glatkoću pokreta. Opremljeni stalcima podesive visine za promicanje ergonomske posture i funcionalnosti, prethodni FHD modeli 24G4X i 27G4X, kao i QHD Q27G4X, gamerima nude cjelovit paket u startu.

Glavna razlika između 24G4XE i 27G4XE modela te njihovih prethodnika je pojednostavljeno postolje, koji nudi mogućnost podešavanja nagiba (-5/23°) kako bi zadovoljio osnovne ergonomske potrebe istovremeno smanjujući troškove. Za korisnike koji imaju druge načine prilagodbe (podesive stolove ili nosače monitora) optimalne visine gledanja, novi modeli 24G4XE i 27G4XE nadopunjuju seriju jednostavnijim stalcima po sjajnoj cijeni.

Jasni, fluidni vizuali u primarnom gamingu

I 24G4XE i 27G4XE održavaju vrhunske specifikacije. Svaki monitor može se pohvaliti Fast IPS panelom, koji pruža jasnu Full HD (1920×1080) rezoluciju upotpunjenu brzinom osvježenja od 180 Hz i vremenom odziva do 1 ms GtG za besprijekorno, fluidno gameanje. Uz svjetlinu od 300 nita, omjer kontrasta 1000:1 i podršku za HDR10, ovi monitori reproduciraju živopisne, realistične slike u širokom spektru gaminga.

Za svestranost i imerziju

Dizanirani za svestranost, oba modela su bez okvira s tri strane što ih čini idealnim za postavke s više monitora. Za gamere kojima je potrebna veća fleksibilnost, oba monitora opremljena su VESA 100×100 mogućnostima montiranja, što omogućuje pričvršćivanje krakova monitora na prilagođene visine i kuteve. Podrška za Adaptive-Sync osigurava glatku izvedbu bez nedosljednosti u različitim brzinama kadrova, čineći ove monitore nevjerojatnim saveznikom u bilo kojem gaming arsenalu. A novi, intuitivni OSD izbornik i lagani G-Menu softver nude načine rada i značajke usmjerene na gamere kao što su Smart Crosshair ili Shadow Control.

Povezivost nije kompromitirana, oba modela sadrže 2x HDMI 2.0 i 1x DP 1.4 ulaza, uz 2x 2 W zvučnika za potpuno multimedijsko iskustvo. Specifikacije monitora 24G4XE i 27G4XE osiguravaju ne samo ispunjavanje zahtjeva modernog gameanja, već i svestranost u prilagođavanju raznim zabavnim potrebama i svakodnevnim zadacima.

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Daniela Jacobo

E-Mail: daniela.jacobo@tpv-tech.com

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …