19 svibnja, 2024 5:37 pm

ADATA predstavlja vanjski SSD SE770G s RGB-om

Andrija Jovićević

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom i dodataka za mobilne uređaje, predstavlja vanjski RGB SSD ADATA SE770G. SE770G krase sjajne performanse i privlačan izgled, a nudi mogućnost povezivanja putem standarda USB3.2 Gen 2 i Type-C, brzine čitanja/pisanja do 1000/800 MB/s i veliku ploču s RGB osvjetljenjem.

Privlačan i sjajan

SE770G nije samo još jedan vanjski SSD u nizu. Prostranom pločom s RGB osvjetljenjem rasvijetlit će radne prostore kod kuće i u pokretu uz prekrasan efekt s kockastim uzorkom. Nekad je mjesto vanjskih SSD-ova bilo u sjeni dok su druga periferija i uređaji okićeni RGB svjetlima bili u centru pažnje na radnim stolovima korisnika, no sada je pojavom modela SE700G došao trenutak da i vanjski SSD-ovi zasjaje.

Izvanredna brzina

Uz mogućnost povezivanja putem standarda USB 3.2 Gen 2, SE770G nudi brzine čitanja/pisanja do 1000/800 MB/s što je do 12,5 puta brže od uobičajenih vanjskih tvrdih diskova[i]. To znači da može prenijeti 4K videodatoteku veliku 10 GB za samo 20 sekundi. SE770G nudi i mogućnost povezivanja putem standarda USB Type-C što znači jednostavno priključivanje zahvaljujući simetričnom dizajnu priključka koji svaki put ulazi u utor od prve, bez obzira na usmjerenje. Uz njegovu općenitu praktičnost, SE770G će se svidjeti i igračima. Osim privlačnog RGB osvjetljenja koje dodaje puno stila, ovaj se vanjski SSD može upariti s igraćim konzolama za proširenje pohrane i brže učitavanje igara[ii].

Pokriveni svi glavni OS-ovi

Android[iii], macOS i Windows – SE770G ih sve podržava. Korisnici mogu uživati u svojim videozapisima, fotografijama, glazbi i svemu ostalome kad god požele i jednostavno dijeliti sadržaje između različitih uređaja.

Kako biste bili mirni i sigurni, ADATA SE770G dolazi s trogodišnjim jamstvom. Da biste saznali više o dostupnosti i cijenama na određenim tržištima, obratite se najbližem predstavniku tvrtke ADATA na adresi www.adata.com.


[i] Na temelju internog testiranja u kojem je uspoređen SE770G s ADATA-inim vanjskim tvrdim diskom. PC koji je bio korišten pri testiranju podržava USB 3.2 Gen 2 i ima instaliran UASP pogonski program. Stvarne performanse mogu se razlikovati ovisno o hardveru glavnog uređaja i konfiguraciji softvera.

[ii] Stvarna vremena učitavanja mogu se razlikovati ovisno o pojedinačnim igrama. Možda će trebati ponovno formatirati pogon prije povezivanja s glavnim uređajem.

[iii] Da bi se koristile funkcije OTG sigurnosne pohrane i prijenosa podataka, softver i hardver glavnog uređaja moraju biti kompatibilni s vanjskim SSD-ovima i podržavati ih.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …