30 travnja, 2024 12:05 pm

LG proglašen brandom godine 2015. na natjecanju Red Dot Award

LG_red dot_1

Priznanje za izvrsnost u dizajnu s 13 nagrada u kategoriji Communication Design

LG Electronics (LG) dobio je titulu Brand of the Year na prestižnom svjetskom dizajnerskom natjecanju Red Dot Award. Ovim priznanjem LG je ušao u društvo uglednih prethodnih dobitnika kao što su PepsiCo, Audi AG ili Mercedes-Benz. Također, LG je ovim postao tek treća kompanija u povijesti koja je osim nagrade za brand godine osvojila i onu za dizajnerski tim još 2006. godine.

Titulu Brand of the Year LG je zaslužio činjenicom da je tijekom godine dobio čak 13 nagrada Red Dot u kategoriji Communication Design. Između ostalih, nagradu su osvojili LG G4 te LG Watch Urbane koji utjelovljuju tvrtkinu filozofiju dizajna usmjerenu na korisničko iskustvo (UX) uporabom jednostavnijeg i intuitivnijeg sučelja.

LG_red dot_2LG Electronics doista vješto upravlja markom, a njihov korporativni slogan Life’s Good to lijepo sumira“, rekao je dr. Peter Zec, osnivač i CEO Red Dota. „Svatko tko nabavi LG-ev proizvod primijeti da mu je život postao bolji. To je po meni uvjerljivo upravljanje markom.

Počašćeni smo nagradama Red Dot koje ukazuju na LG-evu vodeću poziciju na području dizajna te na našu stalnu predanost inovativnom dizajnu i intuitivnom korisničkom iskustvu“, rekao je Noh Chang-ho, potpredsjednik i rukovoditelj korporativnog dizajna u LG Electronicsu. „Nastavit ćemo dizajnirati i razvijati kreativna rješenja koja izazivaju pozitivni emocionalni odgovor te produbljuju odnos između našeg branda i potrošača koji žive naš moto – Inovacije za bolji život.“

LG-u će ovo priznanje biti javno uručeno 6. studenog na godišnjoj ceremoniji Red Dot Gala, a nagrađeni LG-evi proizvodi mogu se pogledati na: www.red-dot.de/cd.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz

Hisense lansira TV serije S59: 65/75/85 inča, 120Hz Piše: Darko Brlečić Prema najnovijim izvješćima, serija …