26 travnja, 2024 2:43 am

Sky predstavio sljedeću generaciju sustava Sky Q

sky-q-silver-front

Sky mnogo očekuje od svoje nove platforme pod nazivom Sky Q koja će biti dostupna u Velikoj Britaniji i Irskoj od ranog 2016.. Sky daje paket proizvoda u kojem su  novi stilski napravljen satelitski prijemnik, elegantan novi daljinski upravljač, drugi (slave) prijemnik. Sve se to opisuje kao “sljedeća generacija sustava za kućnu zabavu”. Ultra HD verzija se predviđa tek za kasnije tijekom godine.

Sky Q želi stvoriti TV ekosustav preko svog novog asortimana. (www.sat-multimedia.com) Snimljen ili TV nazahtjev moguće je dobiti bilo gdje u kući ili izvana na tabletu. Program koji se trenutno prati na ekranu može biti zaustavljen na jednom zaslonu TV-a i preuzet u drugoj sobi ili na tabletu. Sky Q prijemnik također se može koristiti kao mini Wi-Fi hotspots.

Najavljen je dogovor za sadržaj sa YouTuba, Vevo i ono što je opisao kao “the best of the Web”. Facebook fotografije i streaming glazbe također će biti dostupan i Q također se može povezati s Apple AirPlay, što znači da dodatni sadržaj može iz iPhone ili iPad može biti na TV ekranu.

Također su napravljeni dogovori sa  GQ, Vanity Fair, Vogue i WIRED, GoPro, Jukin Media, Kin Community, Red Bull Media House i Whistle Sports.

Jeremy Darroch, glavni izvršni Sky, komentirao je: “Sa Sky Q željeli smo da je televizija fleksibilna na različitim ekranima i da vam stavimo veliki izbor zabave na dohvat ruke. Mislimo da će kupci voljeti Sky Q i velika vijest je da će biti još bolje s mnogo više dodataka koje dolaze u budućnosti. “

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

DreamBox se vratio!

Autor: Andrija Jovićević DM520 for DVB-S2/C/T2 (H.265 support) i IP  Dvje godine Dreamboxa nije bilo …