15 lipnja, 2024 10:10 pm

4K za svakoga

Panasonic TX-55DX600E među najpovoljnijim je 4K televizorima na tržištu i omogućuje svima užitak u blagodatima slike vrhunske rezolucije

Dok su mnogi 4K televizori još uvijek izvan dosega prosječnog korisnika, Panasonicov model TX-55DX600E ovog Božića tu vrhunsku razlučivost nudi po vrlo povoljnoj cijeni.

Ovaj model donosi dijagonalu zaslona od 55 inča (140 cm), a dizajnom će se uklopiti u svaki interijer. Prilagodljivo postolje omogućit će vam da ga postavite na položaj koji vam najbolje odgovara.

Uz razlučivost od 3840 x 2160 točaka ovaj 4K Ultra HD televizor prikazuje slike koje su toliko detaljne i savršene da nećete imati dojam da gledate televiziju – nego  da kroz prozor gledate stvarni svijet. Za prikaz i najsitnijeg detalja koji se skriva u razlučivosti od 4K prostrani zaslon nudi visoku svjetlinu i široki spektar prikaza boja.

Napredni, četverojezgreni procesor Quad Core Pro Engine koristi se za analiziranje i obradu funkcija Beyond Smart. Procesor pripada samom vrhu industrije televizora te unosi dramatično poboljšanje u postupak obrade slike omogućujući da 4K sadržaj bude prikazan kako mu to i dolikuje. Procesor osigurava i besprijekoran rad pri reprodukciji internetskih videozapisa kao i pokretanja i upotrebe aplikacija. Štoviše, zahvaljujući ovom procesoru, pokretanje aplikacija na Panasonicovim televizorima najkraće je od svih televizora na tržištu.

Novi početni zaslon utemeljen na operacijskom sustavu Firefox intuitivnim funkcioniranjem pojednostavnjuje pristup željenom sadržaju, omogućujući vam brz i jednostavan pristup svim sadržajima koji vas zanimaju – od klasičnih TV programa preko filmskih sadržaja pohranjenih na mreži pa do inovativnih aplikacija. Model TX-55DX600E podržava instalaciju i korištenje aplikacija nezavisnih proizvođača i time vam otvara prozor u sasvim novi svijet usluga koje možete doživjeti na vašem televizoru.

Televizor nudi sjajan prikaz slike ne samo s Blu-ray medija ili 4K mrežnih izvora, nego i ugrađeni DVB-T/T2/DVB-C tuner koji se brine za kvalitetan prijam standardnih televizijskih programa uz najbolju obradu signala standardne definicije trenutno dostupnu u komercijalnim proizvodima, osiguravajući oštru i čistu sliku.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Televizija sa Stražnjom Projekcijom: Pogled u Prošlost

Televizija sa stražnjom projekcijom (RPTV) bila je revolucionarna tehnologija koja je omogućila prikaz na velikom …