17 lipnja, 2024 4:07 pm

Business Showroom Hrvatskog Telekoma

 BS HT 4

Prodajno-izložbeni prostor jedinstvenih ICT rješenja i usluga na tržištu

Danas je u SkyToweru, glavnom sjedištu Hrvatskog Telekoma otvoren Business Showroom, prvi telekomunikacijski multimedijalni centar u Hrvatskoj koji predstavlja jedinstven prodajno-izložbeni prostor s objedinjenom inovativnom ponudom ICT usluga Hrvatskog Telekoma i njegove mreže partnera.

Pored upoznavanja s uslugama i uređajima u ponudi Hrvatskog Telekoma koja predstavljaju najnovija postignuća telekomunikacijske industrije, prostor će služiti i kao edukacijski centar za korisnike, djelatnike, poslovne partnere i medije, a uključivat će i zone HT-ovih svjetskih high tech partnera Samsunga i Microsofta.

Business Showroom bit će opremljen najsuvremenijom ICT tehnologijom, rješenjima i uslugama poput Cloud nadzora vozila, fiskalnih blagajni i poslovnih aplikacija, malog i velikog hotel tv-a, Sigurne mreže, Office 365, te nizom Cloud usluga s kojima će se posjetitelji imati priliku pobliže upoznati. Kako je cilj centra predstaviti najinovativnije koncepte i rješenja, s daljnjim razvijanjem usluga mijenjat će se i predstavljeni sadržaj.

„Business Showroom predstavlja ključna dostignuća u područjima od strateške važnosti za kompaniju, koja smo razvijali u suradnji s najvećom mrežom IT partnera. Predvodnik smo u implementaciji Cloud rješenja, IoT rješenja za razvoj pametnih gradova, a vodeći smo i u testiranju i implementaciji novih tehnologija u pristupnim mrežama i sustavima sigurnosti. Drugim riječima, nezamjenjiv smo partner u kreiranju inovativnih tehnoloških rješenja, koja su odgovor na izazove s kojima se susreću naši poslovni korisnici –  a Showroom je upravo mjesto koje to prezentira“, zaključio je Saša Kramar, član Uprave zadužen za poslovne korisnike.

Cjelokupnim sadržajem Business Showrooma upravljat će se putem tablet uređaja spojenog na wifi, a u sklopu projekta u krugu SkyTowera bit će izložena i smart klupa sa solarnim punjenjem i pristupom internetu tvrtke Include i izumitelja Ivana Mrvoša, drvo Energije, električni romobil, bicikli praćeni GPS sustavom i prijenosna punionica. To je samo dio projekata realiziranih u suradnji s partnerima, koji će u Showroomu također imati priliku za promociju, a cjelokupni interijer opremljen je namještajem proizvedenim u Hrvatskoj.

Hrvatski Telekom jedan je od vodećih STEM poslodavaca na hrvatskom tržištu i predvodnik u digitalizaciji društva, što upravo pokazuje Business Showroom. Izložena tehnološka dostignuća i usluge unaprjeđuju život i poslovanje, ali istovremeno služit će i edukaciji studenata prirodoslovnih fakulteta, pokretačima startupova i projektnim partnerima.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineske tv kompanije vodeće u Rusiji

Kineski brend Haier istisnuo je korejski Samsung sa vodećeg mesta na ruskom TV tržištu. Po …