22 lipnja, 2024 5:51 am

Sony Xperia M4 Aqua dobiva Android 6.0 Marshmallow

Autor: Nino Krstačić

qa2

Svi oni vlasnici Sony Xperia M4 Aqua pametnog telefona, imaju razloga za veselje. Naime Sony je i službeno potvrdio kako će ovaj model pametnog telefona srednjeg-ranga koji sa sobom donosi otpornost na vodu, uskoro dobiti Android 6.0 Marshmallow.

Za sada Sony Xperia M4 Aqua koristi Android 5.1.1 Lollipop, no uskoro će se to svakako promijeniti. Premda za sada nemamo mnogo detalja u vezi dolaska aktualne inačice Android mobilne platforme na Sony Xperia M4 Aqua, ipak savjetujemo da se pripadajuća OTA nadogradnja izvrši putem povezivanja na Wi-Fi.

Sama veličina nadogradnje te vrijeme potrebno za nadogradnju, nije nam poznato ali zasigurno znamo kako će ono proteći u Sony skladu kao i sve Android nadogradnje do sada na Xperia M4 Aqua pametnom telefonu.

Sve detaljnije informacije, naše dojmove te fotografije možete pronaći u recenziji Sony Xperia M4 Aqua modela a mi se nadamo kako će u naredno vrijeme i ostali modeli srednjeg-ranga postepeno prijeći na Android 6.0 Marshmallow.


Vezani članci:

Sony Xperia M4 Aqua (Recenzija)

Sony Xperia Z6 dovodi čak pet modela

Sony Xperia M5 stiže na hrvatsko tržište

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …