22 lipnja, 2024 4:30 am

OnePlus 3 pri prvom renderu

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ll3

Nakon što smo prije nekoliko dana donijeli dvije (neslužbene) fotografije nadolazećeg OnePlus 3 modela. Sada je na red došao i prvi render. Ovo možemo zahvaliti poznatom Twitterašu @eveleaks. Upravo je on na svojem Twitter profilu u postu objavi prvi render nadolazećeg OnePlus 3 pametnog telefona. Isti izgleda poprilično uvjerljivo te to na neki način potvrđuje i OnePlus logotipom.

oo

Osim što će prema dostupnim informacijama OnePlus 3 dolaziti u dvije inačice RAM memorije (4GB te 6GB), OnePlus 3 donositi će i Snapdragon 820 chipset kao i 5,5“ AMOLED zaslon. Kapacitet baterije navodno će iznositi 3,500mAh te će svojim izglednom (po onome što sada imamo prilike vidjeti) uvelike podsjećati na nedavno predstavljeni HTC 10 pametni telefon. Iako su ovo još sve neutemeljene informacije, one nam uvelike služe da pogledamo što će to te na koji način OnePlus 3 donositi sa sobom.


Vezani članci:

Opera je obazriva prema autonomiji prijenosnika

HTC Desire 820 dobiva Marshmallow i Sense 7.0

Samsung Galaxy J2 (2016) dobio FCC certifikat

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …