30 svibnja, 2024 7:01 pm

Motorola Moto G4 (Plus) s skener otiska prsta?

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

gg5

Motoroline prognoze nakon što je prešla pod okrilje „Lenova“, nisu bile baš svijetle. Odnosno od kako je počela era pametnih telefona „Motorola“ se u svemu tome polako i zagubila. Odnosno nije znala pravi put, pravi način prezentiranja pametnih telefona, te je sve nekako utihnulo. No onda je došao „Lenovo“ te sve to pokušao podignuti na neku novu razinu. S politikom poslovanja Lenova i iskustvom Motorole, tržište je prepoznalo „Moto“ pametne telefone na Android mobilnoj platformi.

g1

S time na umu nekako smo došli do informacija te prvih (neslužbenih) fotografija nadolazeće Motorole Moto G4. Upravo bi ona te njezina poveća (Plus) inačica po prvi puta kada govorimo o Motorola pametnim telefonima, dolazile s skenerom otiska prsta. Da ne ostane sve na riječima, donosimo o prve fotografije koje dakako nisu službene, no daje se naslutiti kako će skener otiska prsta svoje mjesto pronaći ispod home tipke.

g2

Naveli smo već kako će Motorola Moto G4 sa sobom donositi i Plus inačicu. Za sada nije poznato dali se radi o jednom modelu ili će se pak uistinu raditi o dva modela, jedan će naravno biti većih dimenzije te zaslona, no ne znamo hoće li se razlikovati i po specifikacijama i značajkama. Nadamo se odnosno sigurni smo kako ćemo u narednim danima dobiti koju informaciju više vezanu uz Motorola Moto G4 (Plus), koju ćemo svakako podijeliti i na našim stranicama.


Vezani članci:

Motorola Moto G (2014) dobiva Android 6.0 Marshmallow

Motorola Mobillity mjenja dio imena za naredno vrijeme

Motorola Moto 360 (2nd) dostupna na Amazon Indija

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …