21 svibnja, 2024 12:21 am

Fagorov LTE filter dobrih karakteristika

dsc_0088

 

FAGOR LBF766 LTE filter

Nedavno smo imali na testu filter od proizvođača FTEmaksimal iz Španjolske sa odličnim karakteristikama. Ovom prilikom iz susjedne zemlje Portugala dolazi nam LTE filter od proizvođača Fagor. LTE filter pod oznakom LBF766 po samom izgledu je vrlo sličnog kučišta i otporan na vanjski utjecaj što je vrlo zgodno kod vanjskih instalacija. Ako je moguće bolje je montirati u nekom zatvorenom kučištu ili antenskom ormaru.

Iz priložene slike jasno se vidi “rez” koji nam pokazuje da je pravi LTE filter, ali i ujedno GSM filter. Jednostavno od 766MHz (57ch) filter u prosjeku guši oko 25-30 dB štetnog signala zemaljskom prijemu. Kao što možete primjetiti ovaj filter reže od 57 ch. Za područja kao što je Zagrebačka regija gdje je zadnji MUX na 57 ch ovo predstavlja rubni kanal i njegovom upotrebnom lako nas riješi problema smetnje 4G mobilnog signala koji je na kanalima 61, 62 i 63Ch. Isti taj LTE filter u Dalmaciji i područjima Hrvatske gdje su zadnji MUX-evi trenutno na višim kanalima, 59 ch. Ovaj filter bi mogao odrezati i korisan signal za prijem digitalnog MUX-a.

Osnovne karakteristike:

  • LTE filter 5-766MHz
  • F -ž / F-m;
  • CH21-57
  • LTE filter propušta DC napon za napajanje aktivnih antena i namijenjen je za ugradnju između DVB-T prijemnika i DVB-T antene.

Cijena (MPC): 110,00kn

Uvoznik: M+S d.o.o.


NAPOMENA: Ovisno o lokaciji na kojoj se nalazite ponekad su signali 4G i digitalni zemaljski signali većih razlika i jedan filter nije dovoljan da bi Vas riješio problema smetnje od 4G-a. Ako niste sigurni za brže rješavanje smetnji na zemaljskoj anteni savjetujemo Vas da se javite u Udrugu NETCRO i odaberete nekog od tehničara sa Vašeg područja ili se javite direknto u OIV. Djelatnici tvrtke OIV besplatno će Vam otkloniti problem smetnje od 4G(samo od smetnje 4G).


Vezani članci:

Riješite se LTE smetnje sa LTE filterom u par koraka -TEST LTE filtera

Odlična karta iz HAKOM-a

Smetnje od LTE baznih postaja prijavite u OIV

LTE ili 4G filteri i zašto?

 

Ukupan dojam

LTE - 95%
GSM - 95%
Kvaliteta izdrade - 95%
Uloženo/dobivano - 95%

95%

Ocjena

Odličan filter u kučištu otpornom na vanjske utjecaje. Želite li se riješiti štetnog 4G signala iznad 57ch savjetujemo da ga probate. Naravno ne zaboravite da on guši oko 25-35 dB štetnog 4G signala.

User Rating: 5 ( 2 votes)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

AGON AGM 600 – kad nisi gamer

  Marina Barić Iako se radi o mišu za gaming, ovaj je test napravljen u …