22 lipnja, 2024 5:20 am

Android 6.0.1 za Galaxy S6 seriju u Beta fazi

Autor: Nino Krstačić

GAS

Iako još nije zakoračio kako treba na Samsung Galaxy S6 modele, Android 6.0.1 Marshmallow već je u fazi razvoja kod programe te svih onih koji rade na razvoju Googleove mobilne platforme. Kako to obično biva s omanjim nadogradnjama, tako je i u slučaju ove (oznaka 6.0.1) u odnosnu na Android 6.0 Marshmallow.

Znate i sami odnosno pretpostavljate na nadogradnja donosi poboljšanju autonomiju baterije, ispravak rada samog sustava kao i pokoju novinu na sve ponosne vlasnike Samsung Galaxy S6 modela pametnih telefona. Jedan od noviteta jest napokon možemo reći dostupan i na Androidu 6.0 Marshmallow (premda za starije inačice i nije).

Riječ je o postepenom usporavanju listanja podataka unutar recimo „Twitter“ društvene mreže ili neke druge aplikacije. Odnosno smanjeni intenzitet listanja stavki unutar aplikacija na Androidu 6.0.1 Marshmallow.

Mnogi će od vas sada odmah reći kako istu stvar Apple pri svojoj iOS mobilnoj platformi posjeduje već godina, te je to istina. No izgleda kako je ista sada dostupan, odnosno biti će dostupna na Androidu 6.0.1 Marshmallow.

Iako ovakav način listanja iziskuje više vremena kada govorimo o dolasku s vrha aplikacija na dno pa i obratno, sigurni smo kako će pripadajuću vijesti mnogi Samsung Galaxy S6 vlasnici nadaleko znati i cijeniti. U nastavku vam donosimo pripadajući video zapis, gdje je prikazano o čemu se zaista i radi.

Za kraj kažimo kako se očekuje da će i ostali proizvođači pametnih telefona poput Sonya, HTCa, LGa, te drugih, pružiti ovakav način listanja kada na njihovim modelima bude dostupan Android 6.0.1 Marshmallow.


Vezani članci:

Samsung Galaxy S6 i S6 Edge okusili Android 6.0

Samsung Galaxy S6 Mini osvanuo na Internetu

Galaxy S6+ u ružičastoj kombinaciji za Kineze

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …