19 svibnja, 2024 4:11 pm

UltraFlix 4K za Samsung UHD TV

samsung 105 1

UltraFlix 4K za Samsung UHD TV

Stručnjak tehnološke zabave NanoTech Entertainment  potpisao je ugovor sa Samsung Electronics America za UltraFlix 4K streaming kanal koji će biti predstavljen na svim 2014 Samsung Ultra High Definition (UHD) televizorima. TransakcijskaVOD mreža dostupna je odmah na UHD TVu s 4K aplikacijom.  S UltraFlix, Samsungovi kupci UHD TV-a imaju jednim klikom pristup na više od 500 sati 4K Ultra HD PPV filmova, koncerata, TV emisija i posebnih događaja, uključujući 100 sati sjajnog slobodnog sadržaja.

UltraFlix i Samsung UHD televizori će isporučiti ultra-oštri 4K sadržaj s rezolucijom od 3840 x 2160 što je četiri puta više od Full HD rezoluciji (FHD) TV-a. Dizajniran kako bi iskoristio najnoviju kompresiju HEVC standarda, NanoTechov streaming softver arhivira 4K UHD do 50 posto bolje nego s kompresijom H.264; učinkovita Isporuka iste 4K Ultra HD kvalitete na skoro pola bitrate-a.

“Samsung je lider u TV tehnologiji, tako da smo uzbuđeni radi pokretanja streaming usluge na svojim UltraFlix UHD televizorima,” rekao je Aaron Taylor, izvršni potpredsjednik prodaje i marketinga NanoTecha. “Samsung i dalje postavlja nove standarde u inovacijama i iskustvu gledanja te se veselimo partnerstvu kako bi dostavili cijelu 4K UHD paletu.”

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Philips monitori E1 linije predstavljaju

Tri nova višenamjenska modela za hibridni i remote rad  Andrija Jovićević  U ožujku se seriji …