23 veljače, 2024 5:49 pm

Tik Tok Music počeo sa testiranjem

TikTok je početkom avgusta pokrenuo uslugu “TikTok Music” u Indoneziji i Brazilu dok  sada vrši beta testiranje u Australiji, Meksiku i Singapuru. TikTok Music će omogućiti korisnicima da sinhronizuju uslugu sa postojećim TikTok nalozima i slušaju, preuzimaju i dele pesme. Popularna platforma je počela da zove korisnike u Australiji, Meksiku i Singapuru da učestvuju u zatvorenom beta testu za svoju novu uslugu strimovanja muzike. Aplikacija za  je početkom jula pokrenula beta testiranje za svoju novu uslugu striminga u Brazilu i Indoneziji.

TikTok Music je  posebna aplikacija koju korisnici mogu da preuzmu sa Apple, App Store. Usluga  uključuje opciju poput Shazama koja može da identifiikuje muziku koju slušate. Kao i Spotify Premium, TikTok Music omogućava korisnicima preuzimanje pesama za slušanje van mreže. Usluga  nudi društvene funkcije. Aplikacija u vlasništvu kompanije ByteDance saopštila je da će usluga koštati 8,16 dolara mesečno u Australiji, 6,86 dolara u Meksiku i 7,48 dolara u Singapuru.

 TikTok je već ima sličnu aplikaciju pod nazivom Resso u Brazila, Indiji i Indoneziji.TikTok Music će zameniti već postojeći streaming servis Resso, koji se gasi 5. septembra u Brazilu i Indoneziji.Pretplata na TikTok Music koštaće 3,49 dolara mesečno u Brazilu, 3,25 dolara za iOS korisnike u Indoneziji. Korisnici Androida u Indoneziji plaćaće 2,96 dolara mesečno prvu godinu, a onda 3,25 dolara. TikTok ne uključuje opciju besplatnog članstva, ali ima jednomesečnu besplatnu probnu verziju.

 

 

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Kina lansirala satelit za 6G mrežu

  Najveća  telekomunikaciona kompanija za mobilnu telefoniju, China Mobile, prva na svetu je uspešno lansirala  …