22 lipnja, 2024 6:00 am

Snimajte, ispisujte i dijelite selfije pomoću instant fotoaparata s ugrađenim pisačem

Andrija Jovićević

Canon Zoemini S i Canon Zoemini C 

Canon predstavlja dva „instant fotoaparata“ – fotoaparata u koje je ugrađen pisač: Canon Zoemini S i Canon Zoemini C. Nova linija fotoaparata s ugrađenim pisačem počiva na uspjehu izvornog pisača Canon Zoemini predstavljenog 2018. godine. Novi su uređaji vaši savršeni pratitelji jer su džepnih dimenzija i potiču kreativnost samoljepljivim fotografijama koje je lako ispisati dok ste u pokretu.

Canon Zoemini S savršen je za sve koji žele snimati, ispisivati i dijeliti avanture s odmora, spontani selfi, fotografije s prijateljima ili tanjur hrane dostojan Instagrama. Sastoji se od 8-megapikselnog fotoaparata, prednjeg zrcala, prstenastog svjetla i daljinskog upravljača za okidanje. Lako se koristi i osigurat će da korisnici budu spremni u trenu napraviti savršen selfi.

Canon Zoemini S dolazi s tri moderne varijante završne obrade – ružičasto-zlatnoj, mat crnoj i biserno bijeloj – te savršeno sjeda na dlan, u džep ili ruksak jer je izvanredno prenosiv.

Bilo da kupuju s prijateljima, slave rođendan ili luduju na glazbenom festivalu, korisnici uređaja Canon Zoemini S i Canon Zoemini C mogu snimati i ispisivati minifotografije u trenu na samoljepljivom fotopapiru Zink™ dimenzija 5 x 7,6 cm (2 x 3 inča). Nikad nije bilo lakše ni zabavnije snimati svakodnevne trenutke nego pomoću ovih laganih uređajčića kako bi prijatelji mogli podijeliti svoje priče kad god to požele.

Canon Zoemini S podržava Canon Mini Print App (iOS/Android) koja je dostupna za besplatno preuzimanje i omogućuje korisnicima izravan ispis fotografija s pametnog uređaja pomoću Bluetootha® te njihovo uređivanje pomoću cijelog niza kreativnih filtara i okvira. Korisnici mogu lako snimati i grupne selfije jednostavnom upotrebom funkcije daljinskog okidanja i automatskog tajmera aplikacije Canon Mini Print App, pa na slici nitko neće nedostajati.

Osim Instagrama i Facebooka, Canon Mini Print App omogućuje korisnicima povezivanje sa servisima Google Photos i Dropbox tako da mogu ispisivati fizičke kopije dragih uspomena dok su u pokretu.

Za sve kojima treba jednostavnija izvedba uređaja Canon Zoemini S tu je Canon Zoemini C koji nije kompatibilan s aplikacijom Canon Mini Print App te nudi 5-megapikselni fotoaparat, reflektivno zrcalo za snimanje selfija i utor za Micro SD karticu. Canon Zoemini C dostupan je u četiri atraktivne boje – „bubble gum“ ružičastoj, bumbar žutoj, menta zelenoj i morski plavoj – za trenutačnu pohranu uspomena dok ste u pokretu.

Canon Zoemini S i Canon Zoemini C dolaze s 10 listova samoljepljivog papira za ispis Zink™ otpornog na zamrljanja i oštećenja, pa je doista lako ispisati i ukrasiti bilo što, od zida spavaće sobe preko hladnjaka do pametnog uređaja. Dodatni papir može se kupiti u pakiranjima od 20 ili 50 listova.

Oba modela bit će dostupna kod službenih Canonovih maloprodajnih partnera od četvrtka, 25. travnja 2019.

Canon Zoemini S: glavne značajke

 • 8-megapikselni fotoaparat s utorom za Micro SD karticu[1] radi snimanja, ispisa i dijeljenja s jednog uređaja
 • ova lagana kombinacija fotoaparata i pisača dostupna u mat crnoj, biserno bijeloj i ružičasto-zlatnoj boji savršen je prijenosni pratitelj jer se lako smješta u džep ili torbu
 • na prednjoj strani nalaze se zrcalo i prstenasto svjetlo koji osiguravaju spektakularne selfije, dok Canon Mini Print App nudi funkciju daljinskog okidanja i pojednostavnjuje grupne snimke pomoću automatskog tajmera
 • pomoću Bluetootha® i aplikacije Canon Mini Print App moguće je ispisivati slike s pametnog uređaja uz dodatak filtara i izradu kolaža
 • ispis i ponovno punjenje uložaka pomoću tehnologije Zink™ bez tinte koja u pokretu daje samoljepljive fotografije otporne na zamrljanja, oštećenja papira i vlagu
 • uređaj dolazi s 10 listova samoljepljivog papira Zink™ za ispis dimenzija 5 x 7,6 cm

Canon Zoemini C: glavne značajke

 • 5-megapikselni fotoaparat s utorom za Micro SD karticu[2] radi snimanja, ispisa i izvoza fotografija
 • prednje zrcalo omogućuje korisnicima savršeno poziranje i ispis najboljih selfija
 • lagan i prenosiv Zoemini C dostupan je u četiri živahne boje i savršen je džepni pratitelj
 • ispis i ponovno punjenje uložaka pomoću tehnologije Zink™ bez tinte koja u pokretu daje samoljepljive fotografije otporne na zamrljanja, oštećenja papira i vlagu
 • uređaj dolazi s 10 listova samoljepljivog papira Zink™ za ispis dimenzija 5 x 7,6 cm za lijepljenje nakon ispisa

Što je sve u pakiranju:

 • Canon Zoemini S/C* (dostupne boje navedene su u prethodnom tekstu)
 • jedno pakiranje fotopapira Canon Zink™ (10 listova fotopapira i 1 SMART SHEET™)
 • kabel za punjenje s Micro USB priključkom (USB A na Micro)
 • vodič za brzi početak rada
 • list s regulativama
 • vrpca za zapešće

O aplikaciji Canon Mini Print App

Mobilni uređaj mora biti povezan s uređajem Canon Zoemini putem Bluetootha® i s aplikacijom Canon Mini Print App koja je besplatno dostupna u trgovinama App Store i Google Play. Kompatibilna je s mobilnim uređajima sa sustavom iOS 9.0 ili novijim i Android uređajima sa sustavom Android 4.4 ili novijim.


[1] Fotografije načinjene uređajem Zoemini S mogu se spremiti na Micro SD karticu. Slike se ne mogu prenijeti na Zoemini S s kartice.

[2] Fotografije načinjene uređajem Zoemini C mogu se spremiti na Micro SD karticu. Slike se ne mogu prenijeti na Zoemini C s kartice.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Evolucija Soundbar Zvučničkih sustava: Od početaka do današnjih Dana

Nekad su vladali jeftini 5.1-kanalni sustavi kućnog kina u kutiji, ali to je bilo prije …