15 lipnja, 2024 10:21 pm

Samsung najavio MU serije UHD televizora

Autor: Dragan Arunović

Samsung je najavio novu MU seriju UHD televizora, što će biti korak u cijeni od premium QLED serije. Ovi televizori nemaju naprednu tehnologiju kvantne točke i elemente dizajna koji se koriste u QLED seriji, ali još uvijek imaju 4K razlučivost, HDR10 reprodukciju i Samsungovo najnovije pametno TV sučelje. Serija MU podijeljena je u četiri retka i ima veličine zaslona od 40 do 82 inča. MU modeli sada su već dostupni.

Tvrtka Samsung Electronics America Inc. najavila je dostupnost svoje 2017 MU serije, najnovije Samsungove linije 4K Ultra HD televizora. Slijedeći vrhunske QLED televizore tvrtke Samsung, televizori serije MU nude visokokvalitetnu sliku, vodeće pametne značajke i povezivost te audio mogućnosti, obuhvačajući niz veličina i cijena.

• Televizori  MU 6  omogućuju sliku visoke razlučivosti (High Dynamic Range, HDR). Samsungovo novo korisničko sučelje Smart TV (UI) i pametni daljinski upravljač s mogućnostima glasovne interakcije omogućuju brži pristup odabranim sadržajima ,,sadržaja za streaming i još mnogo toga. Televizori s serije MU 6 dostupni su u veličinama zaslona od 40 do 75 inča .
• Ultra 7-inčni serije MU 7 proizvode široki raspon boja s 4K Color Drive Pro i HDR slikom. Uz Samsungov novi Smart TV UI i Smart daljinski upravljač s mogućnošću glasovne interakcije, ti UHD televizori dostupni su u veličinama zaslona od 40 do 65 inča.
• Ultra 8-inčni televizori serije MU 8 omogućuju korisnicima da vide ono što je nestalo s 4K HDR ekstremnim, 4K ekstremnim pogonom u boji, Triple Black i MR 240. Korisnici mogu doživjeti krajnji kontrast između najmračnijih tamnih i najsvjetlijih dijelova, Boja koja proizvodi više od milijardu boja. Triple Black prikazuje najmanje detalje u tamnim scenama i poboljšana je brzina pokretanja od 240 za brzu sliku u pokretu. Serija također sadrži Samsungov smart TV UI i Smart daljinski upravljač. Televizori serije MU 8 dostupni su u veličinama zaslona veličine 49 “do 82”,
• Ultra 9-inčni televizori serije MU 9 poboljšavaju iskustvo gledanja tako što proizvode više od milijardu bogatih boja s 4K ekstremnim pogonom u boji i Triple Black Extreme za dublju HDR sliku. Uz to, serija MU 9 ima anti-reflektirajući sloj koji smanjuje odsjaj kako bi se poboljšala izvedba crne razine, kao i gladak okvir koji izgleda čist gledajući iz svakog kuta. Televizor serije MU 9 dostupan je u veličinama od 55 “do 75”

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Televizija sa Stražnjom Projekcijom: Pogled u Prošlost

Televizija sa stražnjom projekcijom (RPTV) bila je revolucionarna tehnologija koja je omogućila prikaz na velikom …