24 srpnja, 2024 2:46 pm

S tabletom Meanit Tablet X25 TO GO na GO

Andrija Jovićević

Tablet i SmartWatch idealna kombinacija za godišnji odmor

Kolega Kruno Čosić je u videu otvorio i predivno predstavio tablet:

Tablet po vrlo privlačnoj cijeni (do 1.000,00 kn) s ovim specifikacijama mora biti privlačan većem broju novih korisnika.

Osnovne specifikacije:

  • meanIT / TableT X25 3G,10.1“2+16Gb
  • 10.1“ ekran 800×1280 IPS
  • 2GB RAM+16GB memorija
  • Velika baterija 5.000mAh
  • 3G mreža (podržana i SIM kartica), CPU Quad core
  • OS: Android 10
  • Wifi, BT mreža, Gps i G sensor
  • Prednja (0.3 MPX)  i zadnja kamera (2 MPX)

10,1″ ekrana odlične svijetline bit će Vam savršeno za čitanje  teksta preko neke aplikacije na plaži. Ujedno ako aplikacija posjeduje crno bijeli mod baterija će vam trajati vrlo dugo.

Aplikacija ZaKI Book koju koriste knjižnice grada Zagreba definitivno je jedna od mojih favorita i idealna za tablete. Možda će nekom nedostatak više radne memorije u prvom trenu smetati, ali ovaj tablet ima Android TO GO koji je vrlo optimiziran za takav rad. Dodatno proširenje je lako napraviti sa dodatnom SD karticom.

U pauzi čitanja možete preuzeti podatke sa svojeg pametnog sata i usporediti svoje podatke sa trčanja, hodanja, bicikliranja……

Ovaj tablet ima i SIM utor tako da nezavisno od svog mobitela možete imati i dodatnu karticu samo za internet i bezbrižno surfanje internetom. Ovo je recimo odlična opcija kada ste u nekoj drugoj zemlji u kojoj morate kupiti bon da bi bezbrižno surfali po nižoj tarifi i kad nemate roming.

Vjerojatno su, za vrijeme godišnjeg odmora tablet i SmartWatch, sjajni gadgeti za stalnu upotrebu. Nakon odmora tablet postaje manje prisutan kao book reader, ali ako imate u kući pametne uređaje (air freyer, rasvjetu, robota za čišenje) tablet postaje opet vrlo zanimljiv za čestu upotrebu. Mogao bih reći  i svakodnevnu.

Tablet kao alat

Ako koristite tablet kao alat za rad (kao ja za programiranje internet mrežnih uređaja, antenskih novih pojačala…) on opet postaje svakodnevni pratilac. Vrlo korisan i po niskoj cijeni.

Baby problem

Ovo je tablet TO GO s opcijama da se ne mogu instalirati sve aplikacije i s tim postaje odličan za roditelje djece mlađih uzrasta. Kupovinom tableta, i više nego odlične cijene, ostajete bez njega čim se dijete prvi puta ulovi za njega.

SmartWatch kao odličan dodatak uz tablet

Odabir pametnog sata je individualnan. Pojedinci vole izgled pametnog sata da je izgledom kao pravi sat poput  SmartWatch M40 dok je za one, kojima recimo smeta nešto na ruci ili žele koristiti samo za mjerenje svojih aktivnosti i da je što neprimjetniji, idealna varijanta model poput narukvice SmartWatch M15

SmartWatch M15 koristi identičnu aplikaciju kao i model SmartWatch M40 s kojim vrlo lako možete upravljati pametnim satom i povući iz pametnog sata sve podatke na tablet.

Razmislite prilikom kupovine tableta koja je prvenstveno njegova namjena. Opravdava li skupa kupovina njegov smisao? A dok se s njim upoznate kako treba, izaći će sigurno neki noviji i brži. Ovaj tablet može zadovoljiti vaše potrebe u radu i po ovoj popularnoj cijeni jednostavno ne gubite na cijeni na duži period.

U kombinaciji tablet& SmartWatch vaš godišnji aktivni odmor može početi!

Meanit Tablet X25

Intelkom d.o.o.
Zagrebačka cesta 145a, 10000 Zagreb
Cijena: 999,00 Kn

Ocjena

Ukupan dojam - 8.9

8.9

Ukupan dojam

Tablet po vrlo privlačnoj cijeni s ovim specifikacijama mora biti privlačan većem broju novih korisnika, čak i onih malo zahtijevnijih. Brzinu sa toliko malo radne memorije mu daje operativni sustav TO GO, ali zato nemogu biti instalirane sve aplikacije.

User Rating: 4.61 ( 1 votes)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Top 4 Google TV trikova koje morate probati

Andrija Jovićević Google TV kruži već gotovo deset godina. Lansiran je kao Android TV 2014. …