3 ožujka, 2024 11:32 pm

PhaseTech VLS100-LCR Soundbar promjenjive duljine

Predstavljamo PhaseTech VLS100-LCR, soundbar promjenjive duljine – audio čudo dizajnirano da vaše iskustvo kućne zabave podigne na nove visine.

Piše: Darko Brlečić

S precizno projektiranim komponentama i inovativnim značajkama, ovaj soundbar pruža impresivan zvuk u elegantnom i podesivom dizajnu. Dizajnirano da odgovara točnoj širini TV-a, do 100″. Uz najsuvremeniju konfiguraciju, naš soundbar može se pohvaliti moćnim audio ansamblom. Kombinacija jednog 0,75-inčnog svilenog/sintetičkog visokotonca s mekom kupolom, dva 3-inčna polipropilenska woofera ultra-dugog dometa s okvirima od butilne gume i dva 3-inčna bas radijatora od polipropilena ultra-dugog dometa s okvirima od butilne gume osigurava bogat i detaljan zvučna pozornica. Absolute Phase® Crossover mreže jamče harmoničan rad svih zvučnika, pružajući audio iskustvo koje je i akustički i elektronički u fazi.

Uz tanku dubinu od samo 2,875 inča (73,0 mm), ova zvučna traka dizajnirana je da nadopuni moderne televizore ravnog zaslona bez kompromisa u pogledu performansi. Elegantan profil osigurava da se soundbar neprimjetno uklapa u vaš životni prostor, pružajući impresivno audio iskustvo bez potrebe za glomaznom opremom. Za optimalan zvuk koristite PhaseTech P3-35 3-kanalno pojačalo.

https://www.youtube.com/watch?v=EYlt5B15XP0

https://soundsphere-int.mseaudio.com

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Televizori s visokom razinom svjetline

Televizori s visokom razinom svjetline kao tehnološki iskorak bez nužne potrebe Zadnjih nekoliko godina smo …