24 srpnja, 2024 2:27 pm

PEMPERantene prezentirao novitete Fracarra

Autor: Andrija Jovićević

Tvrtka PEPERantene, naš najveći domaći proizvođač antena jučer je u Lučkom pored Zagreba prezentirala Fracarro antensku opremu. Tvrtka PEMPERantene je već dugi niz godina pored svoje proizvodnje antena i zastupnik ovog Talijanskog proizvođača.

Koji puta nam se čini da je Fracarro vrlo konzervativna tvrtka i nije u koraku sa trendovima, međutim kad novi proizvod izađe u prodaju on izgleda izvrsno. Dizajn, izrada i rješenja ostave Vas zatečenim koliko je to par ljestvica u odnosu na druge proizvođače.

Osnovni program zemaljskih antena je prethodnih godina morao biti korigiran i koliko je to moguće optimiziran da se primi što manje ili bolje rečeno odreže što više LTE u samom prijemu. Za ovu prezentacju predstavljena je cijela paleta novih zemaljskih antenskih pojačala sa oznakom LTE i kojom se želi istaknuti da se puno radi na tome da nam LTE smetnja što manje bude prisutna kako bi nesmetano mogli distribuirati signal bez smetnji do televizora.

 

3DGFLEX

Najveći dio prezentacije posvećen je stvarno najzanimljivijem novitetu. 3DGFLEX stanica prije svega vrlo jednostavna za montažu bilo da govorimo da li je to na neki zid ili u rack gdje ide u ozbiljnije hotele. Slijedeće što moramo napomenuti, Fracarro je nastavio trend u načinu programiranju svojih stanica sa stvarno vrlo jednostavnim načinom programiranja preko web browsera. Vrlo intuitivno kad probate programirati. Naravno ova nova stanica ima stvarno vrijedne novitete i trebate malo posvetiti pažnju o njenim mogućnostima. Jer upoznavanjem te stanice uvidjet će te da implementacija nje u Hotele može biti izvrsno riješenje. O samoj stanici napisat čemo nakon testa puno više.

Zadnji dio prezentacije posvečen je distribuciji zemaljskog i satelitskog signala preko optike. DOduše i tu je Fracrro napravio iskorak i ubacio uz zemaljski i satelitski signal i datu koji je odličan spoj.

Za kraj možemo reći da je šteta što u regiji nema više ovakvih događanja. Osim PEMPERantena tvrtke i Hrvratske Udruge NETCRO tehničari ne bi bili upoznati sa novitetima i kretanjem tehnologije.


Vezane vijesti:

Hrvatska proizvodnja antena

Fracarro i PEMPERantene sutra predstavljaju

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Otvorene prijave na 32. Dane hrvatskog filma

Piše: Darko Brlečić Poštovani, 32. DANI HRVATSKOG FILMA održat će se od 15. do 20. …