24 srpnja, 2024 2:49 pm

Novi sportski streaming kanal DAZN Rise

Streaming platforma DAZN krenuće sa radom 16. marta u Nemačkoj i Austriji, novi besplatni kanal DAZN Rise biće posvećen ženskom sportu.DAZN Rise ,će biti pokrenut 16. marta 2023. godine,cilj kanala je povećanje gledanosti ženskih sportova i rastuću popularnost besplatnih online kanala sa reklamama,poznatih kao FAST (free ad-supported streaming).DAZN Rise će biti dostupan besplatno, preko Samsung TV Plus i waipu.tv servisa , uskoro i na drugim platformama kao što su LG ili Cliq . Na DAZN Riseu,gledaoci iz nemačke će moći gledati izbor utakmica uživo i najzanimljivijih događaja iz najboljih ženskih fudbalskih takmičenja, uključujući UEFA Ligu prvaka , špansku Finetwork Ligu F , francusku Arkema D1 ,od septembra nemačku Flyeralarm Frauen-Bundesligu .

DAZN Rise će sadržati najbolje od rukometa, uključujući EHF Ligu šampiona, EHF Ligu Evrope, hokej na travi, , košarku, borilačke veštine i visokokvalitetne formate i dokumentarne filmove. Prvi live veliki događaj biće uživo na DAZN Rise-u  četvrtfinalni mečevi UEFA Lige prvaka između FC Bayern Minhena i Arsenala (21. i 29. marta) i Paris Saint-Germaina – VfL Wolfsburga (22. i 30. marta). Nakon DAZN Fast i DAZN Fast+, DAZN Rise je treći DAZN-ov besplatni streaming kanal u Nemačkoj i Austriji.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …