23 lipnja, 2024 7:03 am

Motorola Mobility mijenja dio imena za naredno vrijeme

Autor: Nino Krstačić

m2

Kako je stjecanjem vlasničkih udjela Američka tvrtka „Lenovo“ nad „Motorolom“ stekao se dojam kako će dobro nam poznata Motorola otići u zaborav, no u suštini nije tome tako. Kako navodi Rick Osterloh, iako je Motorola Mobility prešla u vlasništvo Lenova, za radnike te same Motorola pametne telefone i dalje će nesmetano teči razvoj kao i do sada.

Kako softversko održavanje postoječih tako i rad na novim (idućim generacijama) Motorola pametnih telefona. Ipak se čini kako će omanje izmjene u dogledno vrijeme biti ostvarene u obliku naziva Motorola branda.

Odnosno biti će na neki način izmijenjeno ono po čemu Motorolu prepoznajemo između ostalih. Osterloh navodi kako se razmatra mogućnost da se iz naziva „Motorola Moto“ izbaci pridjev „Motorola“ te tako ostane samo „Moto“.

https://www.youtube.com/watch?v=fRHxqokwlKk

Što bi recimo značilo kako bi nadolazeća (treća) generacija Motorola Moto G pametnog telefona u suštini na tržištu bila predstavljena kao „Moto G (treća generacija)“. Bilo kako bilo Motorola će nastaviti razvoj pametnih telefona pod sadašnjim (aktualnim) modelom a Lenovo će tome samo dodatno poboljšati svojim znanjem i vještinama što svakako pozdravljamo te podupiremo.


Vezani članci:

Motorola Moto 360 (2nd) dostupna na Amazon Indija

Motorola Moto X (2016) imati će sustav rashlađivanja

Motorola objavila popis dostupnosti Android 6.0 Marshmallow

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …