25 srpnja, 2024 6:22 pm

Lumix hibridni fotoaparat

Piše: Darko Brlečić

LUMIX GH5M2 fotoaparat DC-GH5M2

Hibridni fotoaparat koji jednako dobro može snimati fotografije i videozapis, nemoguća misija ? Ne, to više nije SF-priča, već realnost . Panasonic predstavlja tu realnost !

LUMIX GH5M2 hibridni je fotoaparat koji udovoljava potrebama svih tvoraca sadržaja. Od strujanja i po isporuci spremnog snimanja do nekomprimiranog V-LOG L snimanja s 12 prekida dinamičnog raspona – prikladan za naprednu postprodukciju. Uz 10-bitno snimanje sa značajkama C4K/4K 60p/50p 4:2:0 i 10-bitno snimanje sa značajkama C4K/4K 30p/25p/24p 4:2:2 ALL-Intra 400 Mb/s neograničeno je snimanje dostupno sa svim postavkama.

LUMIX GH5M2 sadrži dinamični raspon s 12 prekida uz prethodno instalirani V-Log L, a za boju se mogu koristiti isti LUT-ovi koji se koriste uz V-Log.

Ova je značajka praktična tijekom dugih snimanja u studiju i drugdje, a omogućava isporuku napajanja fotoaparatu za vrijeme punjenja baterije.* U paketu se isporučuje USB 3.1 Type-C adapter kompatibilan sa standardom USB PD (USB isporuka napajanja).

Uživajte u bežičnom strujanju u zatvorenom prostoru i na otvorenom uz jednostavnost rukovanja koju pruža aplikacija  LUMIX Sync (Android/iOS). Strujite događaje uživo bilo gdje i bilo kada uz kvalitetu koju može pružiti samo digitalni fotoaparat bez zrcala s jednom lećom.

AR (antirefleksni) sloj učinkovito sprječava bljesak radi izražavanja stvarnog svjetla, čak i u grubom okruženju snimanja jakog svjetla kao što je pozadinsko osvjetljenje, te radi postizanja kvalitetne grafike u videozapisima i fotografijama.

5-osni dvostruki stabilizator slike Dual I.S. 2 (stabilizator slike) kombinira kontrolu stabilizatora slike Body I.S. i Lens O.I.S. radi omogućavanja 6.5 točaka ispravka.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

SONY ALPHA 7 IV

Japanski Sony ne miruje ni kada su klasični foto aparati u pitanju. Pogledajmo istini u …

Odgovori