13 lipnja, 2024 10:17 pm

Logitech G303 Daedalus Apex

G303_Logan_CTG_Blue_72_dpi

Novi Logitechov igraći miš je dizajniran i provjeren od strane vrhunskih svjetskih igrača

Logitech G303 Daedalus Apex dolazi s najboljom optičkom senzorskom tehnologijom za maksimalnu preciznost praćenja

Danas je tvrtka Logitech, vodeći inovator u igraćoj periferiji, predstavila novog igraćeg miša, Logitech G303 Deadalus Apex. Ovaj igraći miš je osmišljen na osnovu dobivenih informacija od strane vrhunskih igrača iz udruge eSports, a među ostalim značajkama miš se ističe ekskluzivnom Logitech G Delta Zero optičkom senzorskom tehnologijom, sustavom tipki kojim se povećava vrijeme povratnih informacija i na kraju laganim i kompaktnim dizajnom.

“Vrhunski igrači poslali su nam jasnu poruku da žele miša koji će kombinirati lagani i simetrični dizajn našeg G302 igraćeg miša i optički senzor kojeg ima Logitech G502,” izjavio je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer Logitechove poslovne jedinice za igraće proizvode. “Uzeli smo u obzir sve dobivene informacije i napravili miša kojim se postiže bolja točnost i preciznost praćenja, odnosno bolje performanse u igri. Upravo zahvaljujući profesionalnim igračima, stvorili smo izvanredan proizvod”.

Logitech G303 ima jedan od najnaprednijih optičkih senzora dostupnih kod današnjih igraćih miševa čime se potvrđuje stalna Logitechova predanost u korištenju znanosti pri dizajniranju miševa koji će pomoći igračima u pobjedi. Uz to, Logitech G303 ima RGB prilagodljivo osvjetljenje za različiti stil ili uvjete igre.

G303 igraći miš ima najbolji optički senzor za maksimalnu točnost praćenja. Logitechova ekskluzivna Delta Zero optička senzorska tehnologija utječe na prilagođavanje brzine gibanja, poznatije kao „akceleracije miša“ kako bi se postigla poboljšana preciznost ciljanja. Kombinirajući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 ovaj miš donosi neusporedive izvedbe u brzini, te ima praćenje kretanja podešeno na 300 inča u sekundi. Optičkim senzorom se drugim riječima omogućuje podešavanje optimalnog pomicanja i maksimalne brzine praćenja na bilo kojoj igraćoj površini kako bi se dobila najbolja moguća povratna informacija.

Logitech G303 donosi najveću točnost, brzinu i učinkovitost u laganom, kompaktnom i izdržljivom dizajnu. Pored toga, miš ima lijevu i desnu tipku kojom se povećava vrijeme povratnih informacija za brže i preciznije akcije u igri, a one su testirane na 20 milijuna klikova što je ekvivalent vremenu koji profesionalni igrač odigra u dvije godine od po 10 sati dnevno.

 

Za maksimalnu vizualnu privlačnost, full-color RGB rasvjeta na Logitech G303 projicira svjetlo na vašoj igraćoj podlozi te se može prilagoditi prema paleti od 16,8 milijuna boja. Za vrijeme igre također možete prilagoditi osvjetljenje prema uvjetima igre ili u potpunosti ugasiti svijetlo ako vam nije potrebno.

Logitech G303 Daedalus Apex se očekuje da će biti dostupan u ožujku 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 529,00 kuna. Za više informacija molimo posjetite gaming.logitech.com ili naš blog.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …