15 lipnja, 2024 11:21 pm

LG osvojio četiri nagrade EISA

LG PRIME UHD TV 65UF950V_EISA Award

LG-ev OLED televizor i pametni telefon G4 nagradili utjecajni europski mediji za tehnologije vodeće u industriji

 LG Electronics (LG) primio je četiri nagrade udruženja European Imaging and Sound Association (EISA). Ovo je četvrto priznanje zaredom za LG-ev OLED televizor i drugo za pametni telefon G serije. Prestižne nagrade EISA dodjeljuju se svake godine na temelju odabira predstavnika 50 multimedijskih časopisa iz 20 europskih zemalja, a proizvodi se ocjenjuju prema različitim kriterijima među kojima su tehnologija, dizajn i inovacije.

LG 4K OLED TV 65EG960V
LG 4K OLED TV 65EG960V

LG-ev 4K OLED televizor (model 65EG960V), nagrađen u kategoriji European Home Theatre TV, dolazi sa 65-inčnim zakrivljenim zaslonom koji osigurava beskonačan omjer kontrasta i živopisne boje za uranjajuće iskustvo gledanja. Samoosvjetljujući pikseli mogu prikazati najbolje crne tonove i boje, a velika brzina odziva eliminira zamućenja, stvarajući kvalitetu slike nalik onoj u kinu. Štoviše, LG-ev dizajn Art Slim donosi dašak sofisticiranosti u dom, dok hvaljena Smart TV platforma webOS 2.0 ovaj model čini izrazito jednostavnim i praktičnim za korištenje.

UHD TV 65UF950V
UHD TV 65UF950V

Dobitnik nagrade European Smart TV za 2015.-2016., LG-ev 65-inčni Prime UHD televizor (model 65UF950V) s platformom webOS 2.0, odličan je primjer LG-eve nove generacije pametnih televizora. Kao dio LG-eve linije PRIME UHD televizora, 65UF950V ima bolju kvalitetu slike u odnosu na konkurentske LCD televizore, a istovremeno donosi poboljšano iskustvo korištenja. Unaprijeđeni webOS 2.0 uključuje korisnije značajke, ali zadržava jednostavnost i intuitivnost originalnog sučelja, uključujući opciju My Channels koja omogućava najjednostavnije i najbrže traženje odgovarajućeg sadržaja.

LG G4
LG G4

LG-ev flagship G4, dobio je ove godine nagradu European Smatrphone Camera Award. Potpuno zasluženo, s obzirom na njegovu snažnu OIS 2.0 kameru od 16 MP s otvorom blende F1.8. Laserski auto fokus i otvor blende F1.8 omogućuju korisniku da zabilježi zadivljujuće jasne slike čak i u uvjetima slabe osvijetljenosti. Zahvaljujući tehnologiji Color Spectrum Sensor (CSS), kamera uređaja G4 prilagođava balans bijele i boje kako bi proizvela živopisne slike visokog kontrasta, bogate autentičnim bojama. Žiri EISA-e također je pohvalio novi IPS Quantum zaslon uređaja G4 koji mu omogućava da se istakne kao snažan multimedijski alat.

LG Watch Urbane
LG Watch Urbane

Nagradu European Wearable Device odnio je LG Watch Urbane – elegantno dizajniran uređaj s platformom Android Wear i potpuno metalnim kućištem. Sat sadrži 1,3-inčni Plastic OLED zaslon s razlučivošću 320×320 piksela što rezultira gustoćom od 245 ppi. Opremljen procesorom Qualcomm Snapdragon™ 400 takta 1,2 GHz i s 4 GB memorije, Watch Urbane je nosivi uređaj koji izgleda kao luksuzan sat, primjeren za svaku priliku.

LG je oduševljen što su najveći stručnjaci industrije prepoznali našu posvećenost inovacijama u području kućne zabave i mobilnih proizvoda“, rekao je Lee In-kyu, viši potpredsjednik i voditelj odjela televizora i monitora u kompaniji LG Home Entertainment. „Nastavit ćemo jačati našu poziciju kao vodeći svjetski potrošački brand, a naš uspjeh u Europi je ključan u tome“.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Televizija sa Stražnjom Projekcijom: Pogled u Prošlost

Televizija sa stražnjom projekcijom (RPTV) bila je revolucionarna tehnologija koja je omogućila prikaz na velikom …