23 srpnja, 2024 10:52 pm

LG OLED LIFESTYLE SCREEN

Piše: Darko Brlečić

U partnerstvu s vrhunskim nizozemskim lifestyle brendom Moooi, LG je na sajmu CES 2023 predstavio ekskluzivno i elegantno iskustvo kako bi prikazao jedinstvenu vrijednost svojih Lifestyle Screen proizvoda te besprijekornu i inspirativnu integraciju tehnologije, interijera i lifestylea.

Modeli linije LG OLED Objet Collection sofisticirani su primjerci Lifestyle Screen obitelji koji imaju mogućnost prilagodbe svakom interijeru, omogućuju veću prostornu i dekorativnu fleksibilnost čime podižu izgled samog prostora i životni stil u svačijem domu na jedan viši nivo. LG OLED Objet Collection Easel idealan je za one koji žele imati malu modernu umjetničku galeriju u svojoj dnevnoj sobi. Televizor koji, kao što mu ime govori, nalikuje stalku za slikanje ili predstavljanje slika, može se elegantno nasloniti na zid. Na taj način, televizor izgleda poput umjetničkog djela ležerno izloženog u šik salonu.1 LG OLED Objet Collection Easel također ima prepoznatljiv, pomični poklopac obrađen tkaninom luksuzne danske marke tekstila – Kvadrat. Premda osebujan, dizajn televizora bez problema se uklapa u bilo koji stil uređenja doma.

Njegov „brat po stilu“, LG OLED Objet Collection Posé ima premium zaslon te ujedno djeluje kao komad namještaja. Televizor se lako integrira u svaki životni prostor te svojim uglatim oblikom i mekim, zaobljenim kutovima i čistim linijama obogaćuje svaki interijer. Dodatno, Posé se relativno jednostavno premješta s jednog mjesta na drugo,2 što ide u prilog korisnicima jer im olakšava promjenu prostora u bilo kojem trenutku. Kada se ne koristi za gledanje filmova ili serija, televizor se može prebaciti u Gallery mode koji zaslon pretvara u digitalno platno za izlaganje pravih umjetničkih djela.

Posjetitelji LG-evog izložbenog prostora na CES-u također su mogli proučiti potpuno novi Lifestyle Screen proizvod, Transparent OLED zaslon. Prozirni zaslon predstavlja vrhunac tehnologije zaslona te na najbolji mogući način odaje priznanje desetljeću LG OLED inovacija. Futuristički proizvod nudi nova iskustva koja poboljšavaju životni stil i dosad neviđenu razinu slobode u dizajnu interijera i jednostavne instalacije.

Prozirni stakleni zaslon Transparent OLED-a pruža osjećaj otvorenosti, dok njegovo zakrivljeno drveno postolje unosi dašak prirode u zatvorene prostore. Ono što ga izdvaja od standardnih televizora jest to da se ovaj ekran uklapa u svaki stil interijera i može se postaviti gdje god korisnik poželi, čak i usred dnevne sobe ili ispred prozora. Transparent OLED zaslon također nudi novu vrstu korisničkog iskustva sa svojim transparentnim gallery mode načinom rada, prikazujući umjetnost koja izgleda kao da je u interakciji s okolnim prostorom. Televizor prilikom zatamnjenog načina rada pruža i ultimativno OLED iskustvo gledanja, bez obzira gdje je instaliran i neovisno o vrsti sadržaja koji prikazuje.

LG OLED Flex je još jedno tzv. „one screen fits all„ rješenje u obitelji Lifestyle zaslona koje ima mogućnost savijanja prema potrebama korisnika. Uz vrhunsku kvalitetu slike, brzo vrijeme odziva LG-eve tehnologije OLED zaslona i raznolike značajke za gledanje sadržaja i igranje, Flex se može pohvaliti savitljivim zaslonom koji se može lako prilagoditi od potpuno ravnog (idealnog za gledanje filmova i TV programa) do spektakularno zakrivljenog od 900R (savršena za najkvalitetnije iskustvo igranja).

LG StanbyME može se lako prenositi iz sobe u sobu zahvaljujući pokretnom dizajnu postolja. Ova svestranost zajedno s ugrađenom baterijom koja pruža pravu bežičnu slobodu znači da se LG StanbyME može postaviti gdje god je potrebno.

Svaki od ovih jedinstvenih Lifestyle Screen proizvoda prikazanih na CES-u ilustrira napredne tehnološke i dizajnerske mogućnosti koje su LG-u osigurale zasluženu reputaciju globalnog lifestyle inovatora i predvodnika u kontinuiranoj evoluciji televizora. LG Lifestyle Screen proizvodi dobili su nagradu Best of Innovation Awards kao priznanje za tehnološku i dizajnersku izvrsnost lifestyle rješenja.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …

Odgovori