23 lipnja, 2024 7:57 am

LG ERGO MONITORI

LG Electronics (LG) nastavlja pomicati granice produktivnosti, udobnosti i fleksibilnosti radnog prostora u moderno doba svojom najnovijom serijom monitora LG Ergo. Savršeni za dom ili ured kao i druge prostore, LG Ergo Dual (model 27QP88D) i LG Ergo Single (model 32QP880) mogu se pohvaliti maksimalnom prilagodljivošću, jednostavnom instalacijom i iznimnom IPS kvalitetom slike s QHD rezolucijom (2560 x 1440).

Piše: . Darko Brlečić

Serija LG Ergo, prvi put predstavljena prije godinu dana, ergonomski je oblikovana za vrhunsko displej iskustvo. Modeli druge generacije nude korisnicima još veću dodatnu vrijednost i svestranost s poboljšanom prilagodbom visine i zakretanja, tako da je dijeljenje zaslona s drugima i rad u stojećem položaju lakši nego ikad. Oba nova modela i dalje nude mogućnost postavljanja bliže ili dalje od korisnika bez potrebe podešavanja montažne točke. Štoviše, Ergo Dual nudi podešavanje visine displeja u rasponu od 150 milimetara, dok je Ergo Single moguće podesiti u rasponu od 130 milimetara, a oba se mogu rotirati za 335 stupnjeva.

Sa širim rasponom pomicanja, ovi monitori mogu bolje zadovoljiti individualne preferencije svakog korisnika. S parom 27-inčnih displeja, ​​LG Ergo Dual može se postaviti na razne načine, primjerice tako da stoje jedan pored drugog u pejzažnoj orijentaciji, tako da je jedan displej portretne, a drugi pejzažne orijentacije, da su oba okrenuta okomito ili čak okrenuta u suprotnim smjerovima. Displej od 32 inča koji se nudi u seriji LG Ergo Single idealan je za korisnike koji preferiraju velik radni prostor.

I Dual i Single modeli sada se lakše postavljaju sa zglobnim ručicama koje se bez vijaka pričvršćuju na stolove do maksimalne debljine od 75 milimetara. LG-ev patent C-Clamp zauzima vrlo malo prostora na radnoj površini te ima tanak, robustan dio koji omogućava lako fiksiranje postolja na rub stola, kao i otvor za kabel za što brži početak rada (ili igranja). Nadalje, oba LG Ergo monitora mogu puniti prijenosno računalo putem USB-C ulaza s jednim kabelom, dok Ergo Dual također omogućava povezivanje displeja putem DisplayPort-a.*

„Modeli LG Ergo za 2021. napredna su rješenja za radne jedinice dizajnirana kako bi pružila vrhunsku fleksibilnost sa svim mogućnostima displeja koje današnji napredni korisnici zahtijevaju”, rekao je Jang Ik-hwan, viši potpredsjednik i voditelj IT poslovne jedinice tvrtke LG Electronics Business Solutions. „I Ergo Dual i Ergo Single nude naprednu razinu pogodnosti za korisnike, vrhunsku IPS kvalitetu slike i niz korisnih značajki koje su potrošači očekivali od vrhunskih LG monitora.“

Nova serija LG Ergo već je dostupna na ključnim tržištima diljem svijeta.

https://www.lg.com/hr/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …