23 lipnja, 2024 5:53 am

LG Electronics i MStar sa logotipom Eurofins

Autor: Dragan Arunović

Eurofins Digital Testing, stručnjak za krajnjeg osiguranja kvalitete (QA) i usluge testiranja, najavio je da su LG Electronics i MStar predani tehničkim zahtjevima Eurofinsovih 4K HDR Ultra HD logotipa u njihovim nadolazećim proizvodima.

Logotip Eurofins Digital Testing identificira uređaje koji su u potpunosti testirani i dokazani da pružaju istodobno najvišu kvalitetu slike, uključujući HDR, UHD i Wide Colour Gamut (WCG), od emitiranih i širokopojasnih izvora, kao i HDMI. Počevši kasnije ove godine, primjenjivi modeli televizora tvrtke LG Electronics nositi će logotip i opremiti najnoviju generaciju 4K HDR Ultra HD zaslona. MStar će koristiti ispitne materijale u razvoju svojih najnovijih komponenti SoC, kako bi bolje omogućio svojim korisnicima podršku HDR-u na krajnjim uređajima. Logotip Eurofins Digital Testing osigurava da će LG Electronics i MStar sljedeće generacije UHD HDR ekrana lako prepoznati na tržištu.
Kao pioniri u industriji, LG i MStar prepoznaju da je HDD Ultra HD tehnički superiorniji u smislu omjera kontrasta, točnosti boje i razlučivosti piksela“, rekao je Johan Craeybeckx, direktor tvrtke Business Line, Eurofins Digital Testing International. “Mi smo uzbuđeni što su LG i MStar ućestvuju u  programu logotipa Eurofins koji daje povjerenje potrošača da ulažu u najnoviju i najbolju TV tehnologiju”.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …