23 srpnja, 2024 10:47 pm

LG daje besplatnu nadogradnju sa webOS 1.0 na webOS 2.0

WebOS Value Pack Upgrade 

Nadogradnja uključuje četiri glavne značajke platforme webOS 2.0 i veću brzinu

 Vlasnici pametnih televizora LG Electronicsa (LG-a) s platformom webOS 1.0 primit će besplatni Value Pack Upgrade koji sadrži četiri glavne značajke najnovije platforme webOS 2.0. Nadograđeni LG-evi webOS televizori će tako imati My Channels, Quick Setting, Input Picker i Live Menu, što će unaprijediti korisničko iskustvo uz intuitivnije sučelje, praktične prečace, brže uključivanje i prebacivanje među aplikacijama.

Uz My Channels korisnici mogu smjestiti svoje omiljene Live TV ili Set-top Box kanale u Launcher Bar za praktičniji pristup. Quick Settings im omogućava prilagodbu webOS televizora bez prekidanja programa koji gledaju, dok se uz Input Picker povezani uređaji prepoznaju automatski za instantnu uporabu. Nadogradnja poboljšava i korisničko sučelje izbornika Live za jednostavniju i intuitivniju pretragu sadržaja.

LG je posvećen pružanju najboljeg korisničkog iskustva na našim pametnim televizorima“, rekao je Lee In-kyu, stariji potpredsjednik i voditelj odjela televizora i monitora u kompaniji LG Home Entertainment. „Besplatna nadogradnja ovog opsega je dosad neviđena u industriji pametnih televizora, a mi smo ponosni što postavljamo nove standarde za vlasnike Smart TV-a.“

Nadogradnja za webOS 1.0 će biti dostupna od 21. rujna. Vlasnici televizora s ovom platformom kojima je aktivirana opcija automatskog ažuriranja će je primiti automatski. Ako ova opcija nije uključena, primit će skočnu poruku na svom zaslonu koja će ih voditi kroz jednostavan proces nadogradnje, korak po korak.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …