13 lipnja, 2024 10:36 pm

Instagram ubacuje status na korisničke profile

Dosad su Notesi bili vidljivi iz inboxa u Instagramu, uskoro će biti vidljiv na korisničkim profilima,tako da će se povećati vidljivost funkcije. Instagram je ubacio reply opciju u Notes u decembru prošle godine. Notes je sličan Storiesima i ažuriranja će se zadržati 24 sata, i biće vidljiv zajedničkim pratiocima Opcija Notes za ažuriranje statusa biće zapaženija u aplikaciji Instagram.

Aplikacija dobija i funkciju izrezivanja,  Cutouts, koja će omogućiti korisnicima da prave nalepnice na njihovim fotografijama,. Na Instagramu se  nalepnice mogu deliti preko Storiesa ili u Reelu. Cutoutsi se mogu praviti i preko javnih postova drugih korisnika. Na stranici Instagrama za pomoć, korisnici mogu zaustaviti ovu opciju ukoliko neće da se njihov sadržaj ponovo koristi.

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …